zeppelin-cat_sv.jpg

Vi är Zeppelin

Med världsledande Cat-produkter, duktiga medarbetare och

drivna kunder utvecklar vi Sverige. Tillsammans.

 

 

 

Vill du få senaste nytt? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev här!

 

 

Välkommen till oss på Zeppelin! 

Vi är exklusiva återförsäljare av Caterpillar-produkter i Sverige. Vårt produktutbud består av Cat-maskiner, motorer, reservdelar och servicelösningar av olika slag. Från stora och små grävmaskiner, hjullastare och hjulgrävare till väghyvlar, asfaltshanterare och bandschaktare – i vårt sortiment hittar du det mesta!  

 

När du behöver en maskin inför ett projekt finns olika alternativ hos oss. Vill du köpa en ny maskin, hyra en maskin eller varför inte köpa en begagnad? För att säkerställa att du väljer rätt alternativ för dig och din verksamhet har vi summerat våra tankar kring detta och hur du ska tänka vid olika tillfällen här.  

 

På Zeppelin Power Systems erbjuder vi även Cat-applikationer som kan användas i olika verksamheter, situationer och miljöer. Det kan behov av lösningar till stora fartyg eller eltillförsel till t.ex. datacenter och sjukhus som samhället och diverse verksamheter förlitar sig på. Inom kategorin Power finns flera olika produkter så som dieselgeneratorer, gasgeneratorer och solpaneler. När det kommer till Cat-motorer har vi både marinmotorer och industrimotorer.  

 

När du är i behov av service, antingen till din maskin eller motor, är vi självklart också behjälpliga. Genom att beställa service eller reservdelar kan din maskin få en rejäl uppfräschning. Behöver din maskin ett mer omfattande arbete kan renovering vara ett bra alternativ för att ge den ett eller flertalet nya liv! Att renovera din maskin är inte bara snällt mot miljön, utan även mot din plånbok. Du får samma prestanda och effektivitet i din maskin - fast till en betydligt lägre kostnad.  

 

Oavsett vilken typ av uppdrag som ska utföras eller i vilken miljö det ska utföras i, kan vi garantera att vi har en lösning för att hjälpa dig lyckas i din verksamhet. Hör av dig till oss om du vill veta mer!  

  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *