Följ med på vår resa

Karriär på Zeppelin

Hur känns det egentligen att jobba med ett av världens största varumärken? Vad kännetecknar vår företagskultur och varför ska just du bli vår nya kollega? På denna sida vill vi inspirera dig till att våga ta steget mot ett nytt äventyr – en resa som vi ska göra tillsammans. Vi är Zeppelin!

 

 

glad man gör high-five
wecare_zepperlin

We care

Våra anställda är vår främsta tillgång. Vi bryr oss om varandra!

We_Succeed_v2

We deliver on our promise

Vi tänker resultatmässigt i allt som vi tar oss an.

my cat -portal

We succeed together

Vi har en gemensam riktning och jobbar tillsammans för att nå våra mål.

Lediga tjänster på Zeppelin

Vi är alltid på jakt efter ambitiösa människor som strävar efter utveckling. Personer som vill ha kul på jobbet och inte räds att ta tag i nya arbetsuppgifter. Det är sällan livserfarenheten som avgör om någon kommer att trivas hos oss på Zeppelin, i stället är det din inre glöd och viljan att bli lite bättre för varje dag som går som är det viktiga. Se alla våra lediga tjänster via länken nedan och tveka inte att höra av dig om något känns oklart. Vi ses!

 

Lediga tjänster
Mikaela Muren

Kontakta oss!

Är du intresserad av Zeppelin som arbetsplats?

Du är varmt välkommen att höra av dig till Mikaela Murén eller Marona Rytterlöv som arbetar inom personalrekrytering, för frågor om Zeppelin som arbetsplats och vid intresse av tjänster på Zeppelin.

Vill du bli trainee på Zeppelin? Vi tror verkligen inte att ålder och erfarenhet spelar roll. Istället vill vi se ett inre driv och en genuin vilja att bli bättre på det man gör. Därför välkomnar vi alltid personer som vill gå trainee-tjänst hos oss på Zeppelin. Som trainee får du möjligheten att omvandla dina teoretiska kunskaper till praktisk erfarenhet.

Tillsammans med din handledare gör du en plan på det du ska lära dig under din praktikperiod för att sedan så småningom testa på att utföra olika moment på egen hand.

Maila Mikaela

Maila Marona

Våra verksamhetsområden

anton mekaniker
Mekaniker

Du jobbar med underhåll, service, felsökningar och reparationer av Caterpillars produktprogram ute hos våra kunder.

Johan bild 2
Försäljning

Här gäller det att hitta rätt lösning till kundens olika utmaningar. Du är ansiktet utåt för hela verksamheten och bidrar till att etablera nya kontaktytor samt vårda befintliga relationer med våra samarbetspartners.

hr
Supportfunktioner

Avdelningen som stöttar hela verksamheten för att uppnå goda resultat. Här arbetar bland andra kundservice, marknad, HR och ekonomi.

Zeppelin inifrån – personliga berättelser

Tecknad bild på folk står och köar till en Zeppelinare Tecknad bild på folk står och köar till en Zeppelinare
Historien bakom Zeppelin – Där allting började
hjärtkompass tryck på maskin

"The Northern Star of Zeppelin"

På engelska kallas Polstjärnan ofta ”The North Star”, alltså stjärnan i norr. Och när vi blev en del av Zeppelin var det med en vision och en utmaning: att bli ”The Northern Star of Zeppelin.” Vägvisaren i norr. Dit kommer vi bara om vi – du, jag, vi allihop – tar ut riktningen och håller kursen tillsammans.

Läs mer om vår historia från då till nu för att veta hur bolaget utvecklats genom åren.

Zeppelins historia