flera grävmaskiner på byggarbetsplats

Maskinuthyrning hos Zeppelin Rental

Att hyra maskiner ska vara enkelt och kostnadseffektivt. Vi hjälper dig att lösa utmaningarna i ditt nästa byggprojekt genom smidig maskinuthyrning. Kom igång redan idag – kontakta oss för pris på hyrmaskiner!
Kontakta oss

Hyrmaskiner och utrustning för varje projekt

Vänd dig till oss på Zeppelin Rental för uthyrning av maskiner och utrustning inför ditt nästa projekt. Hos oss får du en personlig kontakt som med stor expertis hjälper dig att ta fram allt du behöver för ditt bygg-, anläggnings-, eller infraprojekt. Vi kan bidra med allt från bodritningar till beräkningar av kraftförsörjning.

Med våra hyrmaskiner från Caterpillar och vår övriga utrustning får du en kostnadseffektiv, tillfällig maskinpark som uppfyller svenska branschkrav. Cat-maskinerna har varit i drift under max tre år och är utrustade med maskinstyrning.

Att välja våra uthyrningsmaskiner har även många fördelar som en lägre ljudnivå, låg bränsleförbrukning och bekväma förarhytter. Dessutom erbjuder vi dig så gott som all slags kringutrustning du kan tänkas behöva. Men viktigast av allt – vår kunniga personal som drivs av att se dig lyckas.

Kontakta mig
Kontakta Rental
Välj ditt län så kopplar vi ihop dig med rätt säljare.
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.
Rental uthyrningsmaskin Cat grävmaskiner miljöbild

Entreprenad- och anläggningsmaskiner

Maskiner från Cat och andra märken för bygg- och anläggning.

Till produkterna
rental-byggmaskiner

Byggmaskiner

Maskiner för att kapa, mäta, svetsa, fästa, slipa, bila, rengöra, mm.

Till produkterna
Röd och gul padda/markvibrator på lastbilsflak

Hela sortimentet

Här hittar du allt vi hyr ut – det du inte hittar tar vi fram.

Till produkterna

Hitta ett hyrcenter nära dig

Du hittar Zeppelin Sverige på flera platser i Sverige och vi växer konstant. Läs mer eller kontakta något av våra hyrcenter nedan.

zeppelin-rental

Köpa eller hyra maskiner?

Är du osäker på om du borde hyra maskiner till din verksamhet eller om du ska investera i en ny maskin? Allt beror på såklart på din specifika situation. Här har vi samlat våra tips och tankar kring att köpa eller hyra maskiner.

Läs mer