linkedin – bild 2

Maskinuthyrning hos Zeppelin Rental

Att hyra maskiner ska vara enkelt och kostnadseffektivt. Vänd dig till Zeppelin Rental så hjälper vi dig att lösa utmaningarna i ditt nästa byggprojekt genom smidig maskinuthyrning. Kom igång redan idag – kontakta oss för pris på hyrmaskiner!
Kontakta oss
zeppelin-rental

Hyr rätt maskin

Är du osäker på om du borde använda maskinuthyrning till din verksamhet eller om du alternativt ska investera i en ny maskin? Allt beror på såklart på din specifika situation. Här har vi samlat våra tips och tankar kring att hyra eller att köpa maskin.

Läs mer

Hyra maskiner och utrustning för byggprojekt

Ska du hyra maskiner eller annan utrustning finns vi bara ett telefonsamtal bort. Zeppelin Rental är en helhetsleverantör av entreprenadprodukter i premium-segmentet, där varje byggprojekt ses som en unik lösning för kunder runtom i hela Sverige. Vi erbjuder uthyrning av maskiner med den senaste utrustningen som uppfyller alla krav och regler. I de flesta fall kan vi leverera till dig redan samma dag.

Hyrmaskiner från Caterpillar är utrustade med automatiska smörjsystem och har genomgått de senaste testerna, så att maskinerna kan garantera kontinuitet. Detta gör att du som hyr en Cat-maskin slipper oplanerade driftstopp och längre serviceintervaller. Dessutom har uthyrningsmaskiner från Caterpillar en lägre ljudnivå och låg bränsleförbrukning. Hyrmaskinerna från Caterpillar är ordnade till marknadspriser, så att du som kund kan öka din produktivitet och fokusera på intäkterna i din egen verksamhet.

Att hyra maskiner från Zeppelin Rental har många fördelar och inte minst om man ser till plånboken. Det är ett kostnadseffektivt sätt att få arbetet utfört utan att tumma på kvalitén. Alla hyrmaskiner från Zeppelin Rental uppfyller miljökraven och ingen maskin är äldre än tre år. Du får en uthyrningsmaskin med ergonomisk hytt, där föraren kan luta sig tillbaka eftersom tekniken underlättar arbetet under ett helt arbetspass. Maskinstyrning finns utrustat i samtliga maskiner.

 

Fyll i formuläret via knappen nedan så ringer vi upp dig för att erbjuda en komplett hyrlösning.

Ring mig!
Kontakta Rental
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.