linkedin – bild 2

Enkelt att hyra maskiner hos Zeppelin Rental

Det finns en stor efterfrågan på att hyra maskiner. Zeppelin och Cat vill erbjuda dig som kund ett smidigt och kostnadseffektivt sätt att hyra entreprenadmaskiner och andra byggprodukter för ditt nästa projekt. Vi finns här för att lösa dina utmaningar!
Kontakta oss
zeppelin-rental

Hyr rätt maskin

Är du osäker på om du borde använda maskinuthyrning till din verksamhet eller om du alternativt ska investera i en ny maskin? Allt beror på såklart på din specifika situation. Här har vi samlat våra tips och tankar kring att hyra eller att köpa maskin.

Läs mer

Hyra entreprenadmaskiner och tillbehör för byggprojekt

Ett telefonsamtal bort finns vi tillgängliga för dig som är i behov av entreprenadmaskiner eller tillbehör till ditt nästa byggprojekt. Zeppelin Rental är en helhetsleverantör av entreprenadprodukter i premium-segmentet, där varje byggprojekt ses som en unik lösning för kunder runtom i hela Sverige. Hos oss kan du hyra entreprenadmaskiner med den senaste utrustningen som uppfyller alla krav och regler och som i de flesta fall kan levereras till dig redan samma dag.

Uthyrningsmaskiner från Caterpillar är utrustade med automatiska smörjsystem och har genomgått de senaste testerna, så att maskinerna kan garantera kontinuitet. Detta gör att du som hyr en Cat-maskin slipper oplanerade driftstopp och längre serviceintervaller. Dessutom har uthyrningsmaskiner från Caterpillar en lägre ljudnivå och låg bränsleförbrukning. Uthyrningsmaskiner från Caterpillar är ordnade till marknadspriser, så att du som kund kan öka din produktivitet och fokusera på intäkterna i din egen verksamhet.

Att hyra maskin från Zeppelin Rental har många fördelar och inte minst om man ser till plånboken. Det är ett kostnadseffektivt sätt att få arbetet utfört utan att tumma på kvalitén. Alla uthyrningsmaskiner från Zeppelin Rental uppfyller miljökraven och ingen maskin är äldre än tre år. Du får en uthyrningsmaskin med ergonomisk hytt, där föraren kan luta sig tillbaka eftersom tekniken underlättar arbetet under ett helt arbetspass. Maskinstyrning finns utrustat i samtliga av våra uthyrningsmaskiner.

 

Om du vill att vi ringer upp dig så kan du fylla i formuläret här nedan.

Fyll i formulär
Kontakta Rental
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.