Byggbodar med Zeppelin Rental logga

Hyra bod

Hos Zeppelin Rental kan du hyra bodar som är skräddarsydda för att passa dina projektbehov. Med våra flexibla hyresavtal kan du anpassa din hyresperiod efter projektets omfattning och tidsramar. Vi tar hand om allt det praktiska, från leverans till installation av byggboden på din arbetsplats. Med Zeppelin Rental kan du fokusera på ditt byggprojekt utan att oroa dig för logistik och installation. Kontakta oss idag för att hyra bod!

Kontakta oss

Smidig hyra av byggbodar

På byggarbetsplatser är behovet av olika tillfälliga personalutrymmen avgörande för en smidig arbetsmiljö. Det kan inkludera allt från kontor och mötesrum till utrymmen för pauser och hygien. Genom att hyra byggbod från oss får du tillgång till högkvalitativa och välutrustade bodar som är anpassade för att möta byggbranschens krav och behov. Alla våra byggbodar kommer med olika tillval för att säkerställa en komplett och funktionell inredning, oavsett användningsområde. Kontakta oss idag för att få mer information om att hyra byggbodar!

Tillfälliga baracker

Vi erbjuder specialanpassade och tillfälliga baracker som är idealiska för byggarbetsplatser och industrier. Vi strävar efter att göra hyresprocessen så smidig som möjligt, från behovsanalyser och skräddarsydda planritningar till snabb etablering och bevakning. När du väljer att hyra baracker från oss får du tillgång till pålitliga och skräddarsydda lösningar för din arbetsplats.

Kontakta mig
Kontakta Rental
Välj ditt län så kopplar vi ihop dig med rätt säljare.
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.