Rental

Hyra kapmaskin

Hyra kapmaskin inför ett kommande byggprojekt? Vänd dig till oss på Zeppelin Rental för den perfekta lösningen. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa och pålitliga kapmaskiner med fokus på mark och anläggning. Våra motorkapar levererar överlägsen prestanda och precision. Med vårt engagerade team av experter vid din sida kan du fokusera på att förverkliga dina byggplaner med fullständig tillförsikt. Kontakta oss på Zeppelin Rental för att hyra kapmaskin till ditt nästa projekt.

Kontakta oss

Hyra kap

Vänd dig till oss för att hyra kap. Vi har ett brett utbud av bensin- och batteridrivna kapmaskiner.

Hållbara betongkapar för tuffa arbeten

Att hyra betongkap är fördelaktigt av flera skäl. Du får du tillgång till en kraftfull och pålitlig maskin som är speciellt utformad för att klara av tuffa betongskärningsuppgifter. Våra betongkapar är utrustade med starka och hållbara klingor som kan skära igenom betong med precision och effektivitet. Oavsett om du behöver skära raka linjer, göra snitt i vinklar eller utföra exakta snitt i olika djup, kan Zeppelin Rentals betongkap möta dina behov.

Kraftfulla motorkapar

När du väljer att hyra motorkap från oss kan du förvänta dig att få tillgång till toppmoderna maskiner som är konstruerade för att klara av de mest krävande uppgifterna. Våra motorkapar är utrustade med kraftfulla motorer och avancerade sågblad som är optimerade för att leverera snabba och exakta snitt i olika material, oavsett om det är trä, metall eller sten. Vi hyr bland annat ut Husqvarnas motorkapmodeller K970 – K770, den nya batterikapen K1 Pace och ringkap. Du hittar även golvsågarna Husqvarna FS 413 och FS 400.

 

Kontakta mig
Kontakta Rental
Välj ditt län så kopplar vi ihop dig med rätt säljare.
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.