rental-ta-material

Hyra kravallstaket & TA-material

Hos Zeppelin kan du hyra kravallstaket, byggstaket och TA-material för att säkerställa en trygg och välavgränsad arbetsmiljö eller evenemangsplats. Vårt omfattande utbud av TA-material är skräddarsytt för att möta företags olika behov och projekt. Oavsett om du planerar en byggarbetsplats, ett stort evenemang eller behöver tillträdeskontroll för en specifik plats, kan vi erbjuda dig högkvalitativa produkter som uppfyller branschstandarder för säkerhet och hållbarhet. Varmt välkommen att kontakta oss för att komma igång med att hyra TA-material.

Kontakta oss

Effektiva hyrlösningar inom trafikanordningar

Med våra smidiga hyrlösningar inom trafikanordningar kan du tryggt och enkelt hantera ditt projekt. Se till att spärra av arbetsplatsen med  tungavstängningsbarriärer och staket som godkänns av trafikverket – vi har utrustningen och kompetensen du behöver för ett tryggt jobb.
Vi kan även ta fram en trafikanordningsplan till ditt projekt.

Skyltar/vägmärken vid vägarbete

Zeppelin erbjuder ett brett utbud av hyrbara skyltar och vägmärken för användning vid vägarbeten. Vårt sortiment inkluderar allt från varningsskyltar och omledningsskyltar till och hastighetsbegränsningsmärken. Med våra högkvalitativa och standardiserade skyltar kan du säkerställa att reglerna efterföljs vid ditt vägarbete och uppfyller alla säkerhetskrav.

Kontakta mig
Kontakta Rental
Välj ditt län så kopplar vi ihop dig med rätt säljare.
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.