Generatorservice

Är du i behov av generatorservice? Vi hjälper dig med rådgivning och anpassar vår servicelösning efter enskilda önskemål. Givetvis ingår alltid garanti på all service och reparation för både motorer och generatorer som görs hos oss på Zeppelin – för att du som kund ska känna dig trygg med våra alternativ.

Tel: 010-447 40 12

servicepower.se@zeppelin.com
hand på maskin
service bilar

Utmärkt service

Teknisk support, senaste teknik och flexibilitet

IMG_0315

Skräddarsydda underhållsavtal

Du undviker onödiga driftavbrott och höga underhållskostnader.

lång livscykel

Förebyggande underhåll

Detta eliminerar driftavbrott, överdrivet slitage och extra kostnader.

glad kvinna tittar på man

Underhållsavtal för service

För att underlätta för dig som kund och spara din tid på onödig administration har vi tagit fram speciella underhållsavtal. Vi skräddarsyr dessa utifrån din specifika situation och anpassar underhållsavtalet efter enskilda förutsättningar. Få tillgång till statistiken, boka service snabbt och enkelt och spara både pengar och tid genom att teckna ett passande avtal.

Ta kontakt med en säljare
reservdelar

Beställa reservdelar till generatorer

Behöver du reservdelar och vill beställa originaldelar från Caterpillar? Här har du möjligheter att både ringa och maila direkt till en säljare eller beställa reservdelar till generatorer online. Läs mer om detta via länken nedan.

Mer om reservdelar

Service av elverk

Utöver vår generatorservice specialiserar vi oss även på att serva elverk som används inom en rad olika applikationer – från byggplatser och industriella anläggningar till evenemang och temporära kraftbehov. Vår målsättning är att minimera driftstopp och förlänga livslängden på dina maskiner, så att du kan fortsätta ditt arbete med färre störningar i verksamheten.

Viktiga underlag inför en generatorservice

Vad är det egentligen som gäller inför en generatorservice eller reparation av mobila arbetsmaskiner, redskap, utrustning och tillbehör? Läs mer om bestämmelser som utformats mellan MaskinLeverantörerna (ML), Lantbrukarnas Riksförbund (LRF) och Maskinentreprenörerna (ME).

 

Reparation 11