Hyra manskapsbod

Hos Zeppelin Rental kan du hyra manskapsbod inför ditt kommande byggprojekt.  Med vår omfattande flotta av manskapsbodar i olika utföranden kan vi skräddarsy en lösning som passar just ditt projekt. Våra bodar är utrustade med en rad olika bekvämligheter som ventilation med värmeåtervinning för att säkerställa en trygg och trivsam arbetsmiljö. Vi möblerar dem även enligt dina önskemål. Kontakta oss idag för att få mer information om att hyra manskapsbod!

Kontakta oss

Säkra och bekväma arbetsbodar

När du väljer att hyra arbetsbod från Zeppelin kan du vara säker på att du investerar i en pålitlig lösning. Vi tar fram en ritning i nära samarbete med dig som kund. På så sätt säkerställer vi att branschens riktlinjer följs och att dina yrkesarbetare får en trygg och behaglig miljö under arbetets gång.

 

Hyr personalbod för bygg- och renoveringsprojekt

När du står inför ett bygg- eller renoveringsprojekt är det viktigt att se till att ditt arbetslag har en bekväm och säker plats att vila och arbeta i. Zeppelin Rental erbjuder ett brett utbud av specialanpassade personalbodar som är perfekta för just dessa ändamål. Oavsett om ditt projekt är stort eller litet har vi bodar i olika storlekar och konfigurationer för att möta din personals behov.

Kontakta mig
Kontakta Rental
Välj ditt län så kopplar vi ihop dig med rätt säljare.
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.