linkedin – bild 2

Maskinuthyrning Stockholm

Ska du snart påbörja ett byggprojekt, men saknar rätt typ av utrustning för att komma igång? Då kan du vända dig till oss på Zeppelin Rental för maskinuthyrning i Stockholm. Med vårt breda utbud av maskiner kan vi förse dig med rätt hyrlösning – smidigt och kostnadseffektivt.
Kontakta oss

Hyr byggmaskiner & kringutrustning

Vi erbjuder smidig och enkel uthyrning av byggmaskiner i Stockholm, tillsammans med rätt typ av kringutrustning. Som en helhetsleverantör av entreprenadprodukter strävar vi alltid efter att ge våra kunder unik och skräddarsydd lösning. Vår moderna maskinpark består av en mängd hyrmaskiner från såväl Caterpillar som andra kvalitetsmärken – som alla uppfyller de striktaste miljö- och säkerhetskraven. Med vår maskinuthyrning i Stockholm får du tillgång till toppmoderna maskiner till rätt pris.

 

Kontakta oss för att hyra maskiner i Stockholm

När du hyr maskiner i Stockholm från oss på Zeppelin Rental finns vi alltid till hands med vår expertis och support. Vårt team av kunniga tekniker är alltid redo att svara på dina frågor och ge dig råd om hur du kan maximera effektiviteten och säkerheten på din arbetsplats. Kontakta oss idag för att få prisuppgifter på att hyra maskiner i Stockholm och låt oss hjälpa dig att komma igång med ditt projekt redan idag!

 

Våra hyrcenter i Stockholm:

Årsta
Upplagsvägen 17
117 43 Årsta

Telefon: 010-447 40 72

Upplands Väsby
Jupitervägen 10
194 43 Upplands Väsby

Telefon: 010-447 40 71

 

Se alla kontakter