pon_marint

Marint

Våra segment inom marint


3anledningar att välja Zeppelin och Caterpillar

Wij geven om uw bedrijf. Up uptime is onze missie
1Vi bryr oss om ditt företag. Din drifttid är vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att förhindra onödiga driftavbrott. Därför utförs förebyggande underhåll och regelbundna inspektioner uteslutande av våra högkvalificerade servicetekniker. Detta eliminerar driftavbrott, överdrivet slitage och extra kostnader.

Uitstekende wereledwijde service
2Utmärkt service
 • Teknisk support 
  • Vi har teknisk support tillgänglig när du behöver det.
 • Senaste tekniken
  • Undvik onödiga stillestånd genom att välja vår senaste underhållsteknik.
 • Mindre tid på underhåll och reparationer
  • Tack vare våra flexibla serviceavtal.
Zeppelin-Sverige.jpg
3Pålitlig partner med mer än 90 års erfarenhet

Tack vare över 90 års erfarenhet (sedan 1926) som officiell Cat-återförsäljare kan vi garantera tjänster av högsta kvalitet. Det är ingen slump att vi garanterar optimal systemtillgänglighet. Detta ger den lägsta totalkostnaden under hela livscykeln.


MARINT

Oavsett om du arbetar med muddring, inlandssjöfart eller fiske behöver du alltid en bra motor till ditt fartyg. Det är den som gör det möjligt att fortsätta arbetet. Men frakt förutsätter mer än bara en pålitlig, högkvalitativ motor. Det är minst lika viktigt med en partner som förstår att motorn måste fungera när den behövs. Upptäck vad Zeppelin Power Systems och Caterpillars båtmotorer kan göra för dig.

 

Pålitliga, högkvalitativa motorer

Caterpillars båtmotorer är kända i hela världen för sin kvalitet, tillförlitlighet och långa livslängd. Allt från dieselmotorer till hjälpmotorer och generatoraggregat – det finns alltid en Caterpillar-motor som uppfyller dina behov och krav perfekt. Caterpillars teknik är till för att garantera de lägsta möjliga utsläppsnivåerna.

 

Zeppelin Power Systems ger skräddarsydda råd

Zeppelin Power Systems levererar och underhåller båtmotorer med framdrivningseffekt eller hjälpkraft från 60 kW upp till över 5 400 kW och dieseldrivna generatoraggregat från 10 kVA till 6 500 kVA. Tack vare vår omfattande erfarenhet kan vi erbjuda mer än bara motorn eller generatoraggregatet. Vi erbjuder också individuell rådgivning från specialiserade konsulter som vet vad som är viktigt för dig, liksom förebyggande underhållsplaner och snabb service genom det globala Caterpillar-nätverket.

 

Kontakt

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar. 

 

 • Call
 • Arrow
 • Call
 • Arrow

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *