industrimotorer_power

Industri

Industri

På grund av nya krav från kunderna och ändrad lagstiftning är det viktigt för dig och ditt företag med fortsatt förnyelse. Bland annat gäller stränga krav på prestanda, hållbarhet och installation för motorer och komponenter. Hur hittar man då en pålitlig motor som uppfyller alla gällande lagar och bestämmelser till lägsta kostnad? Upptäck de högkvalitativa motorerna från Caterpillar.

 

Högkvalitativt sortiment med industrimotorer

Oavsett om du jobbar i jordbrukssektorn, med allmän maskinbyggnad eller transport och logistik så passar Caterpillar-motorer för din avsedda användning med starka fördelar. Caterpillar erbjuder till exempel ett högkvalitativt utbud av industriella motorer från 8,2 kW till 1 500 kW, plus ett stort sortiment med tillbehör.

 

Fördelarna med en fullserviceleverantör

Letar du efter en pålitlig industriell motor och en partner att rådgöra med? Vi på Zeppelin hjälper dig. Som fullserviceleverantör har vi den omfattande kompetensen som behövs för att stödja dig i maskindesignen. Caterpillar-motorer uppfyller de strängaste utsläppskraven och har en lång livscykel.

 

 

Kontakta oss

 

  • Call
  • Arrow
  • Call
  • Arrow

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *