Industrie - Haven en Overslag

Hamn och logistik


3anledningar att välja Zeppelin och Caterpillar

pon_hållbarhet
1Låga utsläpp, minskad bränsleförbrukning
  • Minska din miljöpåverkan.
  • Motorerna uppfyller alla de senaste utsläppskraven (IMO, CCNR och EPA).
  • Maskinerna är byggda för lång livslängd. Gamla maskiner kan enkelt renoveras med nya delar.
service_zeppelin-cat.jpg
2Service och support

Som exklusiv återförsäljare vet vi hur viktiga Caterpillars maskiner och motorer är för ditt företag. Det är därför vi erbjuder dig support och förebyggande service som garanterar den hållbara kvaliteten på Cat-maskiner och motorer. På så vis bidrar vi till kontinuiteten i ditt företag, utan driftstopp, varje dag.

next-gen_pon-cat
3Pålitliga och innovativa maskiner

De hållbara och pålitliga Caterpillar-maskinerna sätter standarden i vår bransch. Produkterna förbättras och modifieras hela tiden för att ge dig bästa resultat. Tillsammans med förebyggande underhåll förhindrar detta onödiga driftavbrot, så du kan koncentrera dig på din verksamhet.


Hamn och omlastning

Hamnar och omlastningsterminaler arbetar dag och natt. Fartygen lastar och lossar hela tiden. Du förväntar dig mycket av maskinerna under sådana arbetsförhållanden. Tillförlitlighet och kvalitet är extremt viktigt, oavsett vilket maskin eller situation du står inför. Arbetet måste alltid fortsätta. Stämmer det in på dig? Då är Caterpillars maskiner något för dig, oavsett om det gäller hjullastare eller andra maskiner som passar inom hamn och logistik.

 

Pålitliga motorer

Varje hamn behöver omlastningsanläggningar. En kran eller ett vägningstorn är en viktig del av transportprocessen. Ni vill naturligtvis ha pålitliga motorer för att arbeta så effektivt som möjligt. Cat-maskiner och -motorer är inte bara tillförlitliga, de uppfyller dessutom stränga säkerhetsnormer. Stor uppmärksamhet ägnas åt människor, miljö och omgivningar. Mobila verkstäder på platsen, korta svarstider vid större incidenter och grundliga underhållsprogram garanterar dig utmärkt service.

 

Kontakt

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar. 

 

  • Call
  • Arrow
  • Call
  • Arrow

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *