Toppbanner-Rental

maskinuthyrning

VIA ZEPPELIN RENTAL

 

 

Det finns en stor efterfrågan på att hyra entreprenadmaskiner och vi på Zeppelin och Cat vill erbjuda dig som kund ett smidigt och kostnadseffektivt sätt att hyra Cat-maskiner. Vi finns här för att lösa dina utmaningar!

 

maskinuthyrning - Våra maskiner och vårt erbjudande

Ett telefonsamtal bort finns vi redo att hjälpa dig få rätt maskin på önskad plats inom kort tid.  Hos Zeppelin Rental får du möjlighet att hyra maskiner som går att lita på i alla lägen. Det är de Cat-maskinerna du är van vid, med samma kraftfullhet, precision och styrka du kräver av en maskin. När du hyr maskin av oss får du precis den maskin som uppdraget kräver samt den senaste utrustningen som uppfyller de senaste utsläppskraven och regler.  

 

Alla Cats maskiner, vilket innefattar våra hyrmaskiner, är utrustade med automatiska smörjsystem och de senaste testerna, så att de verkligen kan garantera kontinuitet. Det här ger stora fördelar som till exempel mindre oplanerade driftstopp och längre serviceintervaller, låg ljudnivå, låg bränsleförbrukning och framförallt - motiverade maskinförare! Allt det nämnda ovan är ordnat till marknadspriser - bara för att öka produktiviteten och intäkterna i din verksamhet. 

Att hyra maskin har många fördelar och inte minst om man ser till plånboken. Det är ett kostnadseffektivt sätt att få arbetet utfört utan att tumma på minsta kvalité! Alla våra maskiner uppfyller de senaste miljökraven och har den senaste tekniken. Dessutom är ingen av våra maskiner äldre än tre år. Det du får är alltså hyrmaskiner med ergonomiska hytter där förarna kan luta sig tillbaka eftersom tekniken underlättar arbetet under hela dagen. Ett exempel på detta är att maskinstyrning finns utrustat i alla våra maskiner.  

 

Är du osäker på om du borde använda maskinuthyrning till din verksamhet eller om du alternativt ska investera i en ny maskin? Allt beror på såklart på din specifika situation. Här har vi samlat våra tips och tankar kring att hyra vs. köpa maskin. 

 

Vill du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig hyra maskiner som är rätt för dig och samtidigt få koll på din ekonomi? LÄS HÄR!

 

 

Filter

 
 

Letar du istället efter hyrlösningar för kraftförsörjning, kyla och värme?

Vårt affärsområde Energy Rental erbjuder just detta till produkter så som generatorer, AC-aggregat och luftvärmare. 

 

 

 

Vill du bli kontaktad av en av våra säljare?

Fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss!

 

 

Vilken/vilka produktgrupper är du intresserad av? *

  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *