linkedin – bild 2

Maskinuthyrning Skåne

Med Zeppelin Rentals maskinuthyrning i Skåne kan du få tillgång till högeffektiva maskiner och utrustning till dina kommande byggarbeten. Att hjälpa företag och entreprenörer att realisera sina projekt är vad vi brinner för. Med vår moderna och omfattande maskinpark kan vi erbjuda den senaste utrustningen för en mängd olika projekt, från stora infrastrukturprojekt till mindre byggarbetsplatser. Tveka inte att kontakta oss för smidig och enkel maskinuthyrning i Skåne!
Kontakta oss

Stort utbud av säkra & tillförlitliga byggmaskiner

Vi erbjuder ett stort utbud av pålitliga byggmaskiner för uthyrning i Skåne, alltid med den senaste tekniken och som uppfyller de högsta kraven och reglerna. Våra uthyrningsmaskiner från Caterpillar har automatiska smörjsystem som garanterar kontinuitet, så att du kan undvika oplanerade driftstopp och längre serviceintervaller. Dessutom har våra maskiner en lägre ljudnivå och låg bränsleförbrukning, vilket gör dem både miljövänliga och kostnadseffektiva. Du hittar även ett mycket brett utbud av allt du behöver för att lyckas med ditt bygg- eller anläggningsprojekt.
 

Hyr maskiner i Skåne med snabb leverans

Är du i behov av att hyra maskiner i Skåne omgående? Inga problem! Vi kan oftast leverera maskinen till dig redan samma dag. Oavsett var i Skåne ni är verksamma, kan du alltid lita på vår snabba leverans för att hålla dina projekt i tid och budget. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

 

Vårt hyrcenter i Skåne:

Eslöv
Verkstadsvägen 6
241 38 Eslöv

Telefon: 010-447 40 75

 

Se alla kontakter