Toppbanner-Rental

Hyr din Cat-maskin
via Zeppelin Rental

 

Vad är vårt fokus inom Zeppelin Rental

Zeppelin Rental är en satsning på maskinuthyrning av lite större maskiner, som ett komplement av redan befintlig marknad av småmaskiner. Målsättningen med Zeppelin Rental är att inte konkurrera med etablerade kunder, utan snarare stötta upp en marknad där det finns ett stort behov av att hyra maskiner. Caterpillar har maskiner av högsta klass och du kan primärt hyra bandgrävare och hjullastare hos oss. I takt med att efterfrågan på att hyra entreprenadmaskiner ökar vill vi på Zeppelin och Cat erbjuda ett effektivt och kostnadseffektivt sätt att hyra Cat-maskiner. Detta är vårt sätt att visa det! 

 

Våra maskiner och vårt erbjudande

Hos Zeppelin Rental hyr du den senaste utrustningen som uppfyller de senaste utsläppskraven och regler. Våra maskiner är utrustade med automatiska smörjsystem och de senaste testerna, så att de kan garantera kontinuitet. Detta ger stora fördelar såsom mindre oplanerade driftstopp och längre serviceintervaller, låg ljudnivå, låg bränsleförbrukning och framförallt motiverade användare. 

Allt detta fixar till marknadspriser - bara för att öka produktiviteten och intäkterna i din verksamhet. Ett telefonsamtal bort finns vi redo att hjälpa dig få rätt maskin på önskad plats inom kort tid. 

 

Vill du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig hyra rätt maskiner och få koll på din ekonomi? LÄS HÄR!


Rentalkatalogen

I Rentalkatalogen som du ser nedan kan du se vilka Cat-maskiner som finns tillgängliga för uthyrning via Zeppelin Rental idag. Vi lämnar en reservation för eventuella fel, men är du nyfiken och vill veta mer? Tveka inte på att höra av dig till oss.

 

HÄR HITTAR DU: RENTALKATALOGEN

 

 

 
  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


Du når oss dagligen mellan 08.00 - 16.00


 

Mejla oss

 

Vi tar kontakt inom 24 timmar.

 

Hur vill du att vi kontaktar dig? *