Toppbanner-Rental

Hyr din Cat-maskin
via Zeppelin Rental

 

Det finns en stor efterfrågan på att hyra entreprenadmaskiner och vi på Zeppelin och Cat vill erbjuda dig som kund ett effektivt och kostnadseffektivt sätt att hyra Cat-maskiner. Vi finns här för att lösa dina utmaningar!

 

Våra maskiner och vårt erbjudande

Hos Zeppelin Rental hyr du den senaste utrustningen som uppfyller de senaste utsläppskraven och regler. Våra maskiner är utrustade med automatiska smörjsystem och de senaste testerna, så att de kan garantera kontinuitet. Detta ger stora fördelar såsom mindre oplanerade driftstopp och längre serviceintervaller, låg ljudnivå, låg bränsleförbrukning och framförallt motiverade användare. 

Allt detta fixar till marknadspriser - bara för att öka produktiviteten och intäkterna i din verksamhet. Ett telefonsamtal bort finns vi redo att hjälpa dig få rätt maskin på önskad plats inom kort tid. 

 

Vill du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig hyra rätt maskiner och få koll på din ekonomi? LÄS HÄR!

 

 

Filter


Rentalkatalogen

I Rentalkatalogen som du ser nedan kan du se vilka Cat-maskiner som finns tillgängliga för uthyrning via Zeppelin Rental idag. Vi lämnar en reservation för eventuella fel, men är du nyfiken och vill veta mer? Tveka inte på att höra av dig till oss.

 

HÄR HITTAR DU: RENTALKATALOGEN

 

 

 
  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


Du når oss dagligen mellan 08.00 - 16.00


 

Mejla oss

 

Vi tar kontakt inom 24 timmar.

 

Hur vill du att vi kontaktar dig? *