311FL RR313FL.JPG

Hyra grävmaskiner

Filter

 

HYRA GRÄVMASKINER 

När du hyr någon maskin av oss på Zeppelin Rental får du bättre koll på din ekonomi, du vet att maskinen uppfyller de aktuella miljökrav som råder och inte minst är den utrustad med den senaste tekniken. Du kan lita på att du alltid får den maskin, och i detta fall grävmaskin, som uppdraget kräver! Här kan du hitta vårt utbud av olika grävmaskiner till uthyrning. Vi kan alltså erbjuda dig olika minigrävare, små, medelstora samt stora grävmaskiner! Det finns med andra ord alltid en grävmaskin anpassad för just ditt arbete.  

 

När du hyr grävmaskin av oss för första gången kommer du inse att det är samma fantaska kvalité som du är van vid när det kommer till Cats maskiner. Det finns givetvis massor av fördelar med att hyra grävmaskin istället för att köpa en! Ett exempel är att du slipper lägga en stor summa pengar direkt om du är osäker och du får även chansen att testa på maskinen innan du eventuellt slår till. Att hyra grävmaskin är också bra när du vill undvika onödiga stilleståndstider och maskinen utnyttjas till fullo istället. Utöver det kan det vara svårt att ha koll på de nya och ökade miljökraven och se till att hela din flotta med maskiner är uppdaterade enligt de senaste reglerna. Som vi nämnde tidigare är det inget bekymmer med Zeppelin Rental då alla våra hyrmaskiner är uppdaterade med allt det senaste gällande miljökrav.  

 

Oavsett om du är nyfiken på små grävmaskiner, medelstora grävmaskiner eller stora grävmaskiner kan du hitta de tekniska specarna samt en broschyr om maskinen på varje enskild produktsida. Har du ändå frågor kring de olika grävmaskinerna vi har i sortimentet eller vill veta mer om hur du går till väga när du hyr av oss? Tveka inte att höra av dig till våra erfarna säljare av hyrmaskiner så hjälper de dig vidare. 

 

Letar du istället efter nya maskiner? Köp grävmaskin från Caterpillar av oss!

 

  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *