Om Construction

Din kompletta samarbetspartner

Zeppelin Construction är en del av Zeppelin Sverige. Vi är stolta över att vara exklusiva återförsäljare av Caterpillars maskiner i Sverige och är dedikerade till att leverera maskiner utrustade helt enligt ditt företags behov. Med vår långa erfarenhet och expertis är vi mer än bara en leverantör – vi är din pålitliga partner för att säkerställa att ditt projekt når framgång.

Vi är här för att göra din resa enklare. Vi står redo att lyssna på dina behov och ställa rätt frågor för att förstå exakt vad ditt företag kräver. Från att guida dig till vilka maskiner som bäst passar, till att se till att de alltid är i optimalt skick genom regelbunden service och underhåll – vi finns här för dig.

För oss handlar det om mer än bara att sälja maskiner. Det handlar om att bygga långvariga partnerskap och stödja dig i varje steg av vägen. Låt oss få veta mer om ditt företags utmaningar. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig direkt, eller ring oss så tar vi det därifrån. Med Zeppelin Construction vid din sida kan du se fram emot framgångsrikt och problemfritt maskinägande.

 

Hitta en maskinsäljare nära dig

Kontakta mig
Kontakta Zeppelin Sverige
Jag samtycker till att Zeppelin Sverige behandlar mina uppgifter i enlighet med integritetspolicyn som finns på zeppelin-cat.se/integritetspolicy.
reCAPTCHA is required.

Pålitlig Partner

Oavsett om ditt företag är stort eller litet kan du lita på oss som pålitlig partner för att tillhandahålla rätt maskiner som driver din framgång.

Branschkunskap

Med vår gedigna branscherfarenhet stödjer vi ditt entreprenadföretag genom att erbjuda skräddarsydda maskinlösningar.

Hållbar Service

Hos oss får du långsiktigt underhåll och service för att säkerställa att dina maskiner alltid är i toppskick och redo för arbete.