Cat 310

Cat-310_minigrävare.jpg

Mer information

Specifikationer

Vikter
Arbetsvikt 10182 kg
Maximal arbetsvikt med hytt* 10182 kg
*Maximal vikt baseras på: steel tracks with rubber pads, counterweight, operator, full fuel tank, long stick, blade and no bucket.
Minimal arbetsvikt med hytt** 9601 kg
** Minimal vikt är baserad på: steel tracks, no counterweight, operator, full fuel tank, long stick, blade and no bucket.
Motor
Motormodell C 1.1 (U.S. EPA Tier 4 Final/EU Stage V)
Nettoeffekt 14.3 kW
Bruttoeffekt 16.1 kW
Nominell nettoeffekt vid 2 400 varv/min - ISO 9249/EEC 80/1269 14.3 kW
Schaktblad
Höjd 431 mm
Bredd (standard) 2470 mm
Bredd (wide) 2640 mm
Rymduppgifter – service
Bränsletankens rymd 145 l
Hydraultankens kapacitet 53 l

HYRA MINIGRÄVARE - CAT 310  

Minigrävmaskiner är kända för sin smidighet och deras otroliga prestanda. De är kraftfulla i ett kompakt format, vilket gör det möjligt för dem att jobba i trånga utrymmen där stora grävmaskiner har svårt att komma åt. Den lilla grävmaskinen Cat 310 är inget undantag av de tidigare nämnda fördelarna. Med den här minigrävaren kan du uppnå upp till 20% bättre prestanda då den har anpassningsbara inställningar för föraren och förbättringar när det kommer till svängning, lyftkraft, transport och anpassningsbara funktioner. Den har en förbättrad bränsleeffektivitet som gör att du får ut mer av maskinen till en mindre kostnad. Trots att maskinen är liten så sitter du ändå som förare bekvämt i hytten med en bra sikt under hela arbetsdagen!  

 

När du hyr minigrävmaskin av oss på Zeppelin Rental kan du förvänta dig samma kvalité på maskin som du är van vid när det gäller Cat. Utöver det finns bland annat fördelar ur en ekonomisk aspekt, så som att du slipper lägga mycket pengar på en maskin innan du vet hur stor användning du kommer att ha för den. Genom att hyra minigrävare får du som kund ett pris och vet därmed exakt vad maskinen kommer att kosta, då service och normalt slitage ingår. Kostnaden för hyran är fast och därför är den enkel att bokföra på rätt projekt. Så vad har du att förlora? Hyr en minigrävare av oss och testa hur det känns! Vi är säkra på att du kommer att hitta rätt mingrävmaskin, eller annan maskin, för ditt specifika uppdrag.  

 

Om ditt företag har en stor maskinpark kan det vara svårt att vara säker på att alla maskiner är godkända enligt de senaste miljökraven. Det är inget problem när du hyr av oss då vi garanterar att alla våra maskiner är uppdaterade enligt råkande miljökrav.  

Kontakt

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar. 

 

  • Call
  • Arrow

Broschyren är klar.

Fyll i formuläret så kommer broschyren att skickas till dig omedelbart via e-post.

 

Begär en offert

 

Klicka i ditt/dina val nedan
  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *