Cat 307.5

Cat-307.5_minigrävare.jpg

Mer information

Specifikationer

Vikter
Arbetsvikt 8233 kg
Maximal arbetsvikt med hytt 8233 kg
*Maximal vikt baseras på: steel tracks with rubber pads, counterweight, operator, full fuel tank, long stick, blade and no bucket.
Minimal arbetsvikt med hytt 7532 kg
** Minimal vikt är baserad på: steel tracks, no counterweight, operator, full fuel tank, standard stick, blade and no bucket.
Motor
Motormodell Cat C2.4 Turbo
Nettoeffekt 41.7 kW
Bruttoeffekt 43.2 kW
Nominell nettoeffekt vid 2 400 varv/min - ISO 9249/EEC 80/1269 41.7 kW
Schaktblad
Höjd 431 mm
Bredd 2280 mm
Rymduppgifter – service
Bränsletankens rymd 145 l
Hydraultankens kapacitet 53 l

HYRA MINIGRÄVARE - CAT 307.5  

Du kan alltid vända dig till oss på Zeppelin Rental när du letar efter en bra hyrlösning till dig och din verksamhet. När du hyr en minigrävare får du alltid en utrustning som innefattar den senaste tekniken och du får självklart den utmärkta standard som du är van vid när det kommer till Cats maskiner.  

 

Det finns många fördelar med att hyra en maskin, så som att du sparar pengar och att du vet att du får den maskin som passar till ditt specifika uppdrag. Har du eller din verksamhet en stor maskinpark kan det vara svårt att ha koll på om alla maskiner lever upp till de senaste miljökraven. Det är inget problem när du i stället väljer att hyra en minigrävmaskin av oss.  Att hyra maskin ska vara enkelt, kostnadseffektivt och du ska slippa tänka på sånt. Därför är alla våra maskiner som finns tillgängliga att hyra av oss (t.ex. minigrävare, dumprar, väghyvlar...) uppdaterade vad gäller de senaste miljökraven.  

 

Minigrävmaskiner är alla oerhört smidiga och har en otrolig prestanda i ett kompakt format, vilket gör det möjligt att jobba i trånga utrymmen där stora grävmaskiner inte kommer åt. Vad gör just 307.5 unik och gör att du vill välja den här modellen? Med denna minigrävare kan du uppnå upp till 10% mindre ägandekostnad då den har förbättrad bränsleeffektivitet och längre serviceintervall samt att den går att använda till en rad olika användningsområden. Anpassningsbara förarinställningar och uppdateringar av lyftkraft, svängning, transport och flexibla funktioner gör att den här maskinen utmärker sig med sin prestanda.  

 

Vill du veta mer om hur det går till när du ska hyra minigrävmaskin av oss eller har du specifika frågor gällande denna Cat 307.5? Hör av dig till någon av våra säljare av hyrmaskiner så hjälper de dig vidare.  

 

 

Kontakt

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar. 

 

  • Call
  • Arrow

Broschyren är klar.

Fyll i formuläret så kommer broschyren att skickas till dig omedelbart via e-post.

 

Begär en offert

 

Klicka i ditt/dina val nedan
  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *