Rental uthyrningsmaskin Swepac 1200×676-100

Hyra padda

När du ska hyra padda hos oss på Zeppelin Rental kan du vara trygg i vetskapen att du har valt en pålitlig partner för dina projekt. Vi sätter våra kunders behov i fokus och strävar alltid efter att leverera högkvalitativ utrustning. För att göra hyresprocessen så smidig som möjligt erbjuder vi flexibla hyresavtal som kan anpassas efter dina specifika behov. Oavsett om du behöver tillgång till utrustning för en kort-eller långvarig period, kan vi skapa ett avtal som passar just dig. Varmt välkommen att kontakta oss för att hyra padda!

Kontakta oss

Hyr markvibrator till dina anläggningsprojekt

Hyr markvibrator till dina anläggningsprojekt och ta dem till en ny nivå med Zeppelin Rental. Vårt omfattande utbud av högkvalitativ utrustning, inklusive paddor från Swepac och Wacker Neuson, gör det enkelt att effektivt komprimera och jämna ut markytan för bygg- och anläggningsarbeten.

Vi erbjuder markvibratorer i olika storlekar och modeller, från 50 kg till 500 kg, inklusive rundpaddor och specialdesignade asfaltspaddor med inbyggd vattentank. För extra bekvämlighet har vi 500 kg paddor med packningsindikator, så du kan se markens komprimeringsnivå och veta när ditt projekt är klart.

Med Zeppelin Rental får du pålitliga och kraftfulla maskiner för att säkerställa en stabil och jämn yta för dina projekt.

Kontakta Rental
Välj ditt län så kopplar vi ihop dig med rätt säljare.
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.
Swepack FB265 Vibroplatta för uthyrning
Swepack FR95 rundpadda för uthyrning
Wacker Neuson DPU3750H markvibrator för uthyrning
Wacker Neuson DPU6555 vibratorplatta för uthyrning

Få prisuppgift

Har du frågor eller funderingar kring att hyra padda? Prisuppgift får du genom att kontakta oss. Vårt erfarna team står redo att guida dig genom processen och ge dig råd baserat på dina specifika behov.

Kontakta mig
Kontakta Rental
Välj ditt län så kopplar vi ihop dig med rätt säljare.
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.