Caterpillar

100% CAT-MASKINER

 

Vi har marknadens bredaste utbud av entreprenadmaskiner, vilket innebär att vi har maskiner anpassade för de flesta situationer och uppdrag du står inför. Oavsett om det gäller att investera i en ny maskin, hyra maskin eller köpa ett begagnat alternativ - vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig!


Hur ska du använda din maskin?

 

För att säkerställa att du väljer rätt alternativ för dig och din verksamhet har vi förklarat nedan hur vi tänker i relationen mellan nya och begagnade maskiner, samt i vilka tillfällen hyra faktiskt är det bästa alternativet.

 

 

1. Köpa ny maskin

 

Vi rekommenderar dig som ska investera i en/flera maskiner att se långsiktighet i din investering, vilket innebär att ha projekt som löper över 12 månader. Uppdrag under 12 månader brukar vi i regel rekommendera att hyra maskin (se "hyra maskin" för mer information). 

 

Vill du investera i en/flera maskiner hjälper vi dig gärna att hitta lösningar som är anpassade och optimerade för din verksamhet. I vårt utbud finns över 100 maskintyper från minigrävare till gigantiska gruvtruckar och täcker industrier för allt ifrån bygg och anläggning, till VA och infrastruktur, rivning och demolering, bland annat. Vi har det du behöver.

 

Caterpillars maskiner bygger på att vara driftsäkra, bränsleeffektiva och modern teknologi - vilket ger bättre resultat både för dig som är förare och ägare. Att det är ett högt andrahansvärde på Cat-maskiner ger dig en trygghet i att du gör en bra affär även om du skulle vilja sälja maskinen på sikt.

 

Längre ner på sidan hittar du vårt utbud av Cat-maskiner.

2. Köpa BEGAGNAD MASKIN

 

Att köpa en begagnad maskin är ett kostnadseffektiv sätt att få en bra maskin till ett överkomligt pris. Caterpillar har lång livsläng och högt andrahandsvärde, vilket gör att investering i en Cat-maskin är en bra affär oavsett om du köper ny eller begagnat. Vi har även Cat Certified Used som alternativ på utvalda maskiner, vilket innebär bl.a. att varje begagnad maskin inspekteras av Zeppelin och repareras om det är nödvändigt. Sedan tillkommer andra fördelar med. Vill du veta mer kan du kontakta våra säljare.

 

Här hittar du komma till vårt utbud begagnade Cat-maskiner.

 

 

3. HYRA MASKIN

 

I regel brukar vi rekommendera hyra av maskin om du har ett kortare projekt (upp till 12 månader) där du inte är i behovet av att äga dina maskiner för projektet, utan kan hyra större/mindre maskin beroende på vilket arbete du ska utföra och vilka krav som ställs på maskinen. Ett uppdrag kan kräva en 20-tons grävmaskin, nästa kan kräva en hybridhjullastare för att följa miljökrav för dig som entreprenör som exempel. Då kan du alltid välja det mest effektiva alternativet av maskin på kort sikt anpassat för det projekt du ansvarar för, vilket gör att du som entreprenör kan vara flexibel och undvika stilleståndstid och är alltid snabbt igång med din hyrmaskin. 

 

Vi har en hyrflotta med ett brett utbud av maskiner som uppfyller miljökrav och säkerställer ett lönsamt projekt under hyrtiden. Här hittar du:

1. Våra hyrmaskiner från Caterpillar

2. Rentalkatalogen

Vill du få senaste nytt?

Fyll i din mail här så får du löpande våra nyhetsbrev.

  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *