Marknad – Datahallar

Hyrlösningar för kraftförsörjning och kylning av datahallar

Avbrott i kraftförsörjningen eller fel i kyl- och värmesystem kan snabbt leda till driftuppehåll i datahallar. Genom att hyra utrustning från Energy Rental försäkrar dig om att du snabbt kan reagera vid planerade avbrott eller i nödsituationer. Hos oss hittar du allt du behöver, runt om i världen. Vi levererar avbrottsfri kraftförsörjning för en lägre kapitalinvestering.

Kontakta oss
energy-rental-datahallar-kylning

Hyrlösningar för kraftförsörjning och kylning av datahallar

Datahallar kräver avbrottsfri kraftförsörjning och kyl- och värmesystem. Om någon av dem slutar fungera, kan datorhallarna inte längre användas. Energy Rentals reservkraftsutrustning för uthyrning utgör en snabb kostnadseffektiv lösning för flexibel drift som samtidigt minskar din kapitalinvestering. Kontakta oss för mer information.

energy-rental-datahallar-tillforlitliga-system

Tillförlitliga system för beredskapskraft, värme och kyla

I nödsituationer behöver du en snabb och pålitlig partner som kan leverera utrustningen som håller igång din datorhall utan dataförluster. För planerade underhållsåtgärder eller under perioder med belastningstoppar som kräver ökad kapacitet behöver du också tillförlitliga tillfälliga reservlösningar. Hos oss hittar du allt du behöver, runt om i världen. Vi levererar en enstaka enhet eller ett komplett system för ett nätverk av datorhallar. Varje projekt börjar med vår uppriktiga vilja att förstå dina behov. Vi sätter oss ner med dig och slutar inte ställa frågor förrän vi har fastställt dina exakta krav.

Det här kan vi erbjuda dig

• Ett brett utbud av CAT-utrustning för kraftförsörjning, uppvärmning och kylning

• Lösningar som uppfyller även de strängaste säkerhetskraven

• Ingenjörer med hög kompetens och lång erfarenhet

energy-rental-datahallar-hyr-kyl-varmesystem

Hyr generatorer, lastbanker, transformatorer samt kyl- och värmesystem

Vi är Energy Rental – ett företag som samägs av Caterpillar och dess återförsäljare. CAT är världens ledande tillverkare av diesel- och naturgasdrivna generatorer för industribruk. Vi erbjuder även lastbanker och transformatorer samt ett fullständigt kringutrustningssortiment. Dessutom så är vi experter på kyla och värme. Vi har mycket effektiva kylaggregat, AC-aggregat och ventilationsaggregat från York och Daikin som håller dina servrar kalla och dina kunder nöjda.

energy-rental-datahallar-losningar-personal

Engagerad personal skräddarsyr lösningar enligt dina önskemål

Våra anställdas engagemang och entusiasm skiljer oss från mängden. Vårt mål är att hitta den bästa lösningen för dig och du kan räkna med vår service, var du än befinner dig i världen. Våra tillämpningsingenjörer genomför platsbesök och utvecklar projektplaner och tekniska ritningar efter behov. Vi vet att inget projekt och ingen industrisektor eller -bransch är lik någon annan. Vi har ett brett utbud av standardlösningar, men om de inte räcker till kan vi skräddarsy en lösning efter dina behov. Det är trots allt det vi är bäst på.