Marknad – Datahallar

Kylning av datacenter – Flexibla hyrlösningar

Avbrott i kraftförsörjningen eller fel i kyl- och värmesystem kan snabbt leda till driftuppehåll i datahallar. Genom att hyra utrustning för kylning av datacenter från Energy Rental försäkrar du dig om att du snabbt kan reagera vid planerade avbrott eller i nödsituationer. Hos oss hittar du allt du behöver, runt om i världen. Vi levererar avbrottsfri utrustning för kylning av datacenter till en lägre kapitalinvestering.

Kontakta oss
energy-rental-datahallar-kylning

Vi tillhandahåller kyla till serverrum & datacenter

Vi erbjuder en kostnadseffektiv och skräddarsydd lösning för kyla till serverrum och datacenter. För planerade underhållsåtgärder eller under perioder med belastningstoppar som kräver ökad kapacitet behöver du också tillförlitliga tillfälliga reservlösningar. Vi levererar ett enstaka aggregat eller ett komplett system för ett nätverk av datorhallar.

Våra tillämpningsingenjörer genomför platsbesök och utvecklar projektplaner och tekniska ritningar efter ditt behov av kyla till serverrum. Vi vet att inget projekt och ingen industrisektor eller bransch är lik någon annan. Vi hjälper dig därför att dimensionera fram en lösning utifrån ditt behov av kylaggregat i serverrum och datacenter.

energy-rental-datahallar-tillforlitliga-system

Varför hyra kylning av serverrum hos Energy Rental?

  • Skräddarsydda lösningar för kylning av serverrum och datacenter
  • Brett utbud av av kylutrustning från kända varumärken
  • Lösningar som uppfyller även de strängaste säkerhetskraven
  • Ingenjörer med hög kompetens och lång erfarenhet
energy-rental-datahallar-hyr-kyl-varmesystem

Andra hyrlösningar hos Energy Rental

Vi är Energy Rental – ett företag som ägs av Zeppelin Sverige. Utöver kylning av serverrum erbjuder vi lastbanker och transformatorer samt ett fullständigt kringutrustningssortiment. Dessutom så är vi experter på kyla och värme. Vi har mycket effektiva kylaggregat, AC-aggregat och ventilationsaggregat från York och Daikin som håller dina servrar kalla och dina kunder nöjda.

Kontakta mig!
Kontakta Energy Rental
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.