Kyla / Värme

Hyra ventilationsaggregat

Hyr effektiva ventilationsaggregat med kyla eller värme hos oss på Zeppelin Energy Rental. Vi tillhandahåller ventilationsaggregat med kapaciteter från 50 till 200 kW, som skapar ett produktivt och behagligt klimat i flera olika miljöer. Genom att hyra ventilationsaggregat av oss får du hjälp med allt från beräkning av effektbehov till att få aggregatet på plats och i drift. Dessutom erbjuder vi full service av ventilationsaggregaten, vilket innebär att vi snabbt är på plats vid behov.

Att hyra ventilationsaggregat är en kostnadseffektiv lösning för dig som är i behov av ett bättre ventilationssystem för industriprocesser, lagerlokaler eller större eventsammanhang. Vi tar fram en skräddarsydd ventilationsutrustning för just dina behov. Hos oss väljer du helt själv om du vill hyra aggregat tillfälligt eller permanent. Välkommen med din förfrågan!

Kontakta oss

Ventilationsaggregat för många behov

Våra ventilationsaggregat i kombination med våra hetvattensystem, kylaggregat eller värmepumpar kan leverera överlägsen uppvärmning och kylning av verkstäder, lagerlokaler, kontor, stora tält och evenemang. Vi har ventilationsaggregat som klarar kylning till temperaturer under 0 °C, men även rumsaggregat för ventilation av mindre lokaler. Oavsett vilket behov ni har, ser vi till att leverera anpassad utrustning till er arbetsplats. Nedan listar vi exempel på vanliga användningsområden:

  • Lagerbyggnader
  • Datacenter
  • Mässor
  • Inomhus- & idrottsevent
  • Arbetsplatser
  • Provisoriska strukturer
  • Tält
  • Industriell process- och rumskylning
  • Vätskekylning

Våra Nykku-enheter

Våra Nykku-enheter på 20 kW används ofta i evenemangsbranschen. De kyler, värmer upp eller ventilerar arbetsplatser och provisoriska utrymmen som tält. När enheten är inställd på kylning, kyler den luften i rummet samtidigt som den minskar luftfuktigheten. Fläktkonvektorn startar när rumstemperaturen (registreras av en givare i rummet) överstiger inställt värde med 1 °C och stannar när temperaturen sjunker under det inställda värdet.

Enheterna använder vatten som köldmedium och har en uppvärmningskapacitet på 40 kW. Luft transporteras i flexibla standardluftslangar och distribueras genom luftkammare eller luftkanaler. Luften cirkulerar eller recirkulerar, filtreras, kyls och förbättras med utomhusluft. Ventilationsaggregat kan även användas för vätskekylning med hjälp av utomhusluft (frikylning). På platser som kräver kylning till temperaturer under noll, exempelvis kyllagring, kan ett ventilationsaggregat för låga temperaturer placeras inom området som ska kylas.

Hyra ventilationsaggregat – Pris

Har du frågor eller funderingar kring att hyra ventilationsaggregat? Prisförslag får du genom att skicka in en förfrågan i vårt kontaktformulär. Vi hjälper vi dig även med alla beräkningar och tar fram en skräddarsydd offert utifrån dina behov. Kontakta oss idag!

Kontakta mig
Kontakta Energy Rental
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.