Kraftförsörjning

Hyra transformator

Hos Zeppelin Energy Rental kan du hyra transformator både enkelt och effektivt. Hos oss finner du låg- och högspänningstransformatorer med lindningsuttag som har kapacitet att transformera upp till 23 kV. En transformator hjälper till att kompensera för oväntade eller planerade strömavbrott, men kan även användas för årstidsbundna variationer i behovet av kraft. Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram rätt in- och uteffekter för just ditt elbehov.

 

 

Kontakta oss
stor transformator för uthyrning

Transformatorer för alla behov

Vi erbjuder effektiva transformatorer för såväl små projekt till stora anläggningar. Hos oss kan du hyra transformator för diverse husprojekt, så som nybygge eller utbyggnader – men även för olika typer av evenemang eller andra tillställningar. Våra enheter använder en blandning av torr kylning och oljekylning som uppfyller de allra strängaste miljökraven. De högre högspänningsuteffekterna kan dessutom minskas för tester med exempelvis lastbanker. Vi förser dig med säkra, tillförlitliga och modulära enheter:

  • 100 % CAT-tillförlitlighet
  • Kapacitet från 100 till 8 000 kVA per enhet
  • Optimerat skydd för höga och låga spänningar
  • Snabb och smidig installation, enkla att använda och underhålla
  • Enkel installation i andra nät
  • Robusta containerhus
  • Lätt att transportera
  • All kringutrustning som du kan tänkas behöva

Speciell marin lågspänningstransformator

En speciell marin lågspänningstransformator för 1 500 kVA har också flera lindningsuttag. Den här NORSOK Z-015 transformatorn är inbyggd i en 10-fots CSC-skyltad DNV 2.7-1/EN12079-container. Även den är utrustad med en rad skydd, inklusive brand-, gas-, rök-, högtemperaturs- och jordfelsdetektorer. Dessutom har den kortslutnings-, överlast- och jordfelsskydd på båda transformatorsidorna och ett släcksystem med AFFF-skum eller INERGEN.

Enheterna arbetar med 50 eller 60 Hz. Konstruktionen är korrosionsbeständig och transformatorerna är inbyggda i robusta hus eller 10-fots och 20-fots CSC-skyltade (Container Safety Convention) containrar. Driftsäkerhet är av största vikt. Därför sker fullständig mätning och skydd med nätanslutningsindikatorer och låsbara isolatorer med utlösningsbrytare på luckor.

Hyra transformator – Pris

Har du frågor om priset för att hyra transformator? Är du i behov av ett komplett system eller en enkel transformator? Vi hjälper dig med alla beräkningar och tar fram ett skräddarsytt prisförslag. Välkommen med din förfrågan!

Kontakta mig
Kontakta Energy Rental
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.