Kyla

Hyra AC-aggregat

Hos Energy Rental är det enkelt att hyra AC-aggregat. Vi hjälper dig från att beräkna behovet till att installera enheterna och sätta dem i drift. Med kylningskapaciteter från 50 till 100 kW kan vi tillgodose luftkonditioneringsbehov för samtliga industrier och branscher. Våra AC-aggregat producerar kall luft på ett sätt som är skonsamt för miljön. De kan cirkulera, recirkulera, filtrera, kyla och förbättra luften enligt dina önskemål.

Låt vår engagerade personal ta fram en skräddarsydd lösning och ett prisförslag för att hyra AC-aggregat redan idag. Välkommen med din förfrågan!

 

Kontakta oss
stor ac för industri

Temporära eller långsiktiga hyrlösningar

Att hyra AC är en kostnadseffektiv lösning för dig som behöver kyla luften tillfälligt – eller permanent. Kombinationsmöjligheterna är nästintill oändliga och du kan exempelvis komplettera med ett kylaggregat om du även vill ha processkyla. Genom att hyra AC hos Energy Rental får du inte bara en lösning på ditt omedelbara behov, utan också en flexibel väg till anpassad kylkomfort.

Vem kan hyra luftkonditionering?

Företag inom de allra flesta branscher och industrier anlitar oss för att hyra luftkonditionering snabbt och enkelt – med full service. Några exempel på lokaler och tillfälliga platser där vi installerar våra AC-aggregat är serverhallar, lagerlokaler, eventarenor, mässtält, festivaler, butiker, verkstäder och kontorsbyggnader. Oavsett om du behöver AC i industri eller där det jobbar människor hjälper vi dig att hålla rätt lufttemperatur.

Vi vet att inget projekt är ett annat likt och när ett standardsystem inte räcker till tar våra experter gärna fram en speciallösning. Hör av dig till oss när du har funderingar kring att hyra luftkonditionering.