CCR35-SocialImage-03 (1) (1).jpg

Cat certifierade renovering fyller 35 år!

Din CAT är ”Built to be rebuilt” – byggd för att kunna renoveras. När du köper en Caterpillar är den förberedd för att kunna ge dig inte bara ett liv, utan minst två, eller i många fall fler än så!

 

För en bråkdel av kostnaden av en ny maskin kan du nollställa hela maskinen till nyskick, renovera drivlinan eller bara välja en anpassad renovering om du till exempel redan renoverat motorn men vill få växellåda och axlar i samma nyskick.

 

Cat Certifierade Renoveringar har funnits sedan 1985 och har gett hela 25.000 maskinägare glädjen av att kunna dubblera maskinens liv till en bråkdel av kostnaden för en ny. Att kunna återanvända maskinens stomme och bara renovera eller byta ut det som är utslitet, gör också att man slipper belasta miljön med den påfrestning det innebär att nytillverka en hel maskin ”från scratch”.

 

Läs mer om våra olika koncept här:

Repair options – när du vill renovera enskilda komponenter, noggrant anpassat efter ditt behov och maskinens grad av slitage

Certified Powertrain CPT – när du vill att hela drivlinan; motor, växellåda och axlar, återställs i samma skick som när maskinen var ny – inklusive två års försäkring!

CCR – Helrenovering – när du vill återställa hela maskinen till nyskick – inklusive två års försäkring!

 

Du vet väl att det finns många exempel på Youtube som visar hur en Caterpillar Cerifierad renovering går till?

 

HÄR HITTAR DU FLERA Videos

 

VSM har renoverat två hjullastare i år

 

  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *