Certified Power Train - CPT

Certified Power Train, även kallat CPT, är rätt val när du vill att hela drivlinan; motor, växellåda och axlar återställs i samma skick som när maskinen var ny. Ambitionen är att du ska känna samma känsla som när du får en ny maskin levererad.

Boka service
bild på gul traktor
Boka service
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.
vsm 2
Bandlastare

Uppdaterad maskin

Efter uppdateringen startar maskinen lätt, drar mindre bränsle och cykeltiderna minskar avsevärt.

maskinövervakning

Bra villkor

Under tiden din maskin renoveras erbjuder vi en likadan eller motsvarande hyrmaskin från Zeppelin Rental.

Cat-certifierad maskinrenovering av hjullastare

Ordentlig maskingenomgång

Under en CPT-renovering genomförs cirka 200 tester och inspektioner av drivlinans komponenter.

Vad innebär Certified Power Train?

En CPT gör att du som maskinägare kan lita på att maskinen är driftsäker och att inga oplanerade driftsavbrott uppstår. Du kan sätta maskinen i full produktion och känna dig trygg i att den presterar på topp!

1. Det ingår alltid en 2-års försäkring på drivlinan inkluderat i renoveringspriset. På så sätt kan du känna dig trygg med den uppdaterade maskinen.

2. Du har möjligheter att uppgradera din maskin under renoveringstiden. Till exempel kan du få en ny radio med Bluetooth, nya LED-stålkastare, backkamera, vågsystem eller andra detaljer.

3. För att du som kund ska få ett extra förmånligt erbjudande kan du ansöka om kloka finansieringslösningar via CAT Financial. Bra räntevillkor och snabb ärende-hantering gör det möjligt för dig att fatta rätt beslut.

Kontakta service
vsm 2

Certified Power Train i praktiken

Hur går egentligen renoveringen till i praktiken? Läs mer om de olika steg som görs under renoveringstiden och vad som händer med olika komponenter på verkstaden.

Läs mer om CPT-renovering
gul bandlastare

Andra renoveringsprogram

Vi erbjuder en rad olika renoveringsprogram att välja mellan. Beroende på omfattningen av renoveringsbehov samt dina egna önskemål har du möjlighet att välja det program som passar dig bäst. Läs mer om de olika renoveringsprogrammen för att få en helhetsuppfattning om vad dessa handlar om.

Läs mer om renoveringsprogram