Cat-966M-hjullastare_1920x1080

Hyra hjullastare

 

  • Kraftfulla och effektiva

  • Pålitliga och mångsidiga

  • Lätta att använda

  • Säkra att arbeta med

  • Låga underhållskostnader


Filter


HYRA Hjullastare

Letar du efter att hyra en hjullastare inför ett kommande projekt? Hos oss på Zeppelin Rental kan du hyra hjullastare i flera olika storlekar, från medelstora till små och till extra kompakta! De är mycket mångsidiga maskiner som lämpar sig för jordbruk, konstruktion, avfallshantering samt trädgårdsodling. Alla maskiner inom den här kategorin kommer med ett brett urval av tilläggsutrustning som gör att de passar för alla olika sorters lastning och omlastning. Utöver att de satt en hög standard för tillförlitlighet, produktivitet och förarkomfort är Cats hjullastare även bäst i klassen när det gäller låga utsläpp och bränsleeffektivitet. Både du och miljön gynnas av detta! 

 

När du väljer att hyra hjullastare, eller någon av våra andra maskiner, av oss får du samma fantastiska kvalité på maskinen som du är van vid. I vårt sortiment hittar du bland annat den kompakta hjullastaren 906M som gör arbetet behagligt för dig som förare då den har låga ljudnivåer, rymlig hytt och intuitiva reglage. 918M är också en kompakt maskin som har ett eco-läge, god sikt från hytten och är perfekt för att arbeta i trånga utrymmen. Ett annat alternativ är den medelstora hjullastaren Cat 980M som på grund av sin bränsleeffektiv är ett bra, ekonomiskt val i längden. 

 

För mer info om våra modeller är det bara att klicka sig vidare till de enskilda produktsidorna där du även kan ladda ner en produktbroschyr. Vill du hellre ha råd om vilken maskin som lämpar sig bäst för just din situation är du välkommen att kontakta någon av våra säljare av hyrmaskiner.

 

Vill du hellre köpa en maskin istället för att hyra? Köp hjullastare från Caterpillar. 

Kontakt

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar. 

 

  • Call
  • Arrow
  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *