Cat-D7E-bandschaktare_1920x1080

Hyra bandschaktare

 

  • Pålitliga och mångsidiga

  • Mer arbete med mindre bränsle

  • Lätta att använda

  • Integrerad teknik

Filter

 

 

HYRA Bandschaktare / Bulldozer

Att hyra bandschaktare ska vara enkelt, bekvämt och kostnadseffektivt och det är vad vi på Zeppelin Rental kan erbjuda dig. Alla våra bulldozrar med tilläggsutrustning garanterar att du levererar högkvalitativt arbete inom många olika områden; från stora till små projekt och från gruvarbete till fiskeri. Cats bandschaktare är utformade för krävande arbete och hög produktivitet under de mest komplicerade förhållandena. Tack vare överlägsen manövrerbarhet i de små, medelstora och stora maskinerna lyckas även mindre erfarna användare leverera högkvalitativt arbete på mindre tid. Den senaste tekniken bidrar till högre tillförlitlighet och mindre driftskostnader. Det finns allt från ett bränslesnålt ekoläge till ett innovativt nivåsystem för extra precision. När du väljer att hyra bandschaktare av oss är du garanterad att maskinen uppfyller de aktuella miljökraven som råder för tillfället. Maskinen är givetvis också utrustad med den senaste tekniken för att underlätta ditt arbete i största möjliga mån.  

 

Den nya D6 XE är den första eldrivna bandschaktaren i världen med en upphöjd drivkonstruktion som ger en oerhört hög bränsleeffektivitet och produktivitet. Den är också lätt att manövrera och är utrustad med mängder av olika tekniska funktioner. En annan ny modell vi erbjuder i vårt sortiment av hyrmaskiner är Cat D5 som har en fantastisk prestanda och även den har oerhört många tekniska verktyg för att du ska få ut det mesta av din schaktare. Maskinen är snabb, smidig och styrkan som krävs för att utföra schaktning men även sluthyvling. När du går in på respektive produkt kan du läsa mer om schaktarens fördelar, ladda ner en broschyr samt hitta den tekniska specifikationen.  

 

Hyr bandschaktare av oss på Zeppelin och upptäck vad Caterpillars maskiner kan göra för dig och din verksamhet. Har du frågor om hur det går till när du bestämt dig för att hyra maskin eller vill veta mer om våra produkter kan du alltid kontakta oss! Våra säljare är kunniga och kan hjälpa dig att få svar på dina frågor.  

 

Är du inte intresserad av att hyra maskin? Köp bandschaktare av oss istället.

 

 

  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *