Hyra sloda

Att hyra sloda hos Zeppelin Rental är det perfekta valet när du behöver skrapa och jämna ut betongytor. Våra slitstarka slodor är designade för att hantera även de tuffaste betongarbetena med precision och kraft. Med Zeppelin Rentals flexibla hyresavtal kan du skräddarsy hyresperioden efter dina specifika projektbehov. Kontakta oss för att hyra sloda och annat du behöver för gjutningen redan idag!

Kontakta oss

Välunderhållen & säker utrustning

Vi lägger stor vikt vid att säkerställa att våra kunder kan använda vår utrustning på ett säkert sätt för att minimera riskerna och skapa en trygg arbetsmiljö. Våra slodar är noggrant underhållna och inspekterade för att säkerställa att de fungerar korrekt och att säkerhetsfunktioner är i toppskick. Innan du hyr sloda från oss, får du alltid detaljerad information om hur du använder utrustningen på ett säkert sätt och följer de nödvändiga säkerhetsföreskrifterna.

Få prisförslag på att hyra sloda

Kontakta oss för att få ett prisförslag på att hyra sloda. Vi ger dig en detaljerad offert baserad på dina specifika behov och projekt. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar för att möta dina krav.

Kontakta mig
Kontakta Rental
Välj ditt län så kopplar vi ihop dig med rätt säljare.
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.