Hyra glättare

Att hyra glättare hos Zeppelin är en utmärkt lösning för dig som behöver jämna ut och finslipa betongytor. Zeppelin erbjuder en rad olika glättare, vilket gör det enkelt att hitta en modell som passar just ditt projekt. Genom att hyra glättare från Zeppelin kan du dessutom spara både pengar och utrymme, då du slipper att investera i och förvara egen utrustning. Kontakta oss idag!

Kontakta oss

Flexibla hyresavtal

Med våra flexibla hyresavtal kan du hyra glättare för så lång eller kort tid du behöver. All vår utrustning är noggrant underhållen och inspekterad för att säkerställa att den fungerar problemfritt under hela hyresperioden. Detta minimerar driftsavbrott och ger dig möjlighet att slutföra ditt projekt smidigt. Vid behov kan vi också erbjuda flexibel leverans och hämtning av utrustningen. Vi anpassar oss efter dina behov för att göra hyresprocessen så bekväm som möjligt!

 

Hyra glättare – Pris

Få kostnadsfritt förslag på att hyra glättare. Prisuppgifter och mer information får du enkelt genom att kontakta oss eller fylla i en intresseanmälan. Vamt välkommen med din förfrågan!

Kontakta mig
Kontakta Rental
Välj ditt län så kopplar vi ihop dig med rätt säljare.
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.