Energy Rental

Värmesystem – Smidiga hyrlösningar

Att hyra värmesystem till verksamheten är ett smidigt sätt att få till kostnadseffektiva värmelösningar precis när du behöver dem.

Energy Rentals ingenjörer tar fram och installerar skräddarsydda värmesystem för alla behov – från uppvärmning av stora event till industriprocesser. Kontakta oss så presenterar vi rätt värmealternativ. Du bestämmer själv hur länge du vill hyra värmeutrustingen.

 

Kontakta oss

Flera uppvärmningsalternativ

Vi erbjuder flera olika uppvärmningsalternativ anpassade för företags- och industrilokaler. Läs mer om dessa nedan.

stor värmare för uppvärmning av luft

Varmluft

Termostatreglerade värmare med användarvänlig kontrollpanel och värmekapacitet på upp till 550kW. Hos oss kan du hyra luftvärmare för arbetsplatser, lagerbyggnader, tält, byggarbetsplatser och andra utrymmen där varm luft är nödvändig.

Läs mer
energy-rental-varme-ventilation

Ventilation

Ventilationsanläggningar som skapar behagligt inomhusklimat och noggrant reglerad temperatur. Läs mer om hur du kan hyra ventilationsaggregat med ett luftflöde på upp till 36 000 m3/timme via Energy Rental – snabbt, enkelt och kostnadseffektivt.

Läs mer
stort hetvattensystem för uthyrning

Hetvatten

Kraftfulla och flexibla hetvattensystem med en värmekapacitet på upp till 550kW för rumsvärme och industriell uppvärmning. Läs mer om våra varmvattensystem som tyst och effektivt fjärrlevererar vatten med temperaturer på upp till 90°C.

Läs mer
Kyl alt värmepump för uthyrning i containerlösning

Värmepumpar

Fristående, slutna vattenleveranssystem med maximal uppvärmningseffekt om 276 kW. Med rätt kompletterande utrustning kan du få vätskeutloppstemperaturer från -12 till 50 °C. Vi hjälper dig med värmepumpar som passar din verksamhet.

Läs mer
värmeväxlare för uthyrning

Värmeväxling

Överför värmeenergi utan att processmedierna blandar sig med en rammonterad värmeväxlare som du hyr av oss. Vi hjälper dig att komponera ett värmeväxlarsystem utefter ditt verksamhetsbehov. Du väljer själv under vilka perioder du vill ha utrustningen på plats.

Läs mer

Varför hyra uppvärmning av oss?

  • Kostnadseffektiva värmemaskiner med maximal prestanda.
  • Enkel installation och global service på alla våra värmesystem.
  • Uppfyller och överträffar de striktaste miljökraven.
  • Skräddarsydda uppvärmningsalternativ med rätt kringutrustning.
  • Engagerade och entusiastiska medarbetare med stort tekniskt kunnande.

Hos oss kan du hyra uppvärmning anpssad för flera branscher, exempelvis:

  • Eventbranschen, där ett stort antal människor samlas, som vid stora idrottstävlingar och konserter Vi värmer upp tält och tillfälliga byggnader från 250m2 till 2500m2.
  • Energibolag och industri som behöver värma upp processer, anläggningar och specialbyggnader.
  • Byggbranschen där målarfärg och betong kräver viss värme och luftfuktighet för att torka och härda. Vi värmer även upp personalutrymmen och tillfälliga lager.