Värme

Varmvattensystem – Smidiga hyrlösningar

Hos oss hittar kan du enkelt hyra varmvattensystem vid tillfälliga belastningsstoppar eller planerade underhållsåtgärder som kräver ökad kapacitet. Vi förser dig med tillfälliga reservlösningar som du kan lita på. Hos oss har du möjlighet att få tillgång till enstaka enheter eller ett komplett nätverksanslutet varmvattensystem. Varje projekt börjar med vår uppriktiga vilja att förstå dina behov. Vi ser till att ta fram en lösning som fastställer dina exakta krav.

Kontakta oss
stort hetvattensystem för uthyrning

Hetvatten med hög prestanda

Våra system fjärrlevererar hetvatten på upp till 90 °C via flexibla slangar för rumsvärme och industriella processer. Vi garanterar att du får hjälp snabbt, oavsett vilken tid på året!

Hetvattensystem är vanligtvis oljeeldade men kan även drivas med gas och är tysta, högeffektiva enheter som är lätta att reglera och garanterar låga utsläppsnivåer. Systemens värmekapaciteter sträcker sig från 100 till 550 kW. 550 kW-enheten använder varvtalsstyrd drivning för extra effektiv drift. Kontakta oss för mer information om hetvatten.

Komplett kringutrustning till hetvattenaggregat

Hos Energy Rental finner du även komplett och effektiv kringutrustning till våra hetvattenaggregat. I vårt sortiment finner du bland annat:

  • Elkablar
  • Vattenslangar
  • Bränsletankar
  • Avgassystem
  • Gasbrännare
  • Ventilationsaggregat
  • Plattvärmeväxlare
  • Termostatreglering

Expertrådgivning

Vi kan erbjuda expertrådgivning om att hyra varmvattensystem för nödsituationer eller planerade underhållsarbeten och stopp. Ofta kombineras enheterna i ett paket med ventilationsaggregat och fläktkonvektorer. De ansluts snabbt till befintliga system med standardkopplingar.

Alla våra enheter har en standarddesign som underlättar och effektiviserar montering, nedmontering, installation och underhåll. De är lätta att transportera med en gaffeltruck eller lyftkran. Naturligtvis levereras de med alla tillhörande enheter och tillbehör som du kan tänkas behöva.

 

Kontakta mig
Kontakta Energy Rental
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.