Värme

Hyra värmare

Att hyra värmare till verksamheten är ett smidigt sätt för att få tillgång till effektiva värmelösningar när du behöver dem. Våra portabla, indirekta och oljeeldade luft- och rumsvärmare producerar varm luft som distribueras genom luftslangar, galler och luftkammare eller luftkanaler. Vi garanterar att du får hjälp snabbt, oavsett vilken tid på året! Du bestämmer själv hur länge du vill hyra värmare.

Kontakta oss
stor värmare för uppvärmning av luft

Hyr effektiv rumsvärmare

Alla våra rumsvärmare använder indirekt uppvärmning med ett slutet värmesystem och separat friskluftsinsläpp. Här kan du hyra luftvärmare med el med en uteffekt från 70 till 350 kW. Dessa installeras utanför området som ska värmas upp. De regleras med termostat och en användarvänlig kontrollpanel.

Enheterna har en standarddesign som underlättar och effektiviserar montering, nedmontering, installation och underhåll. De är lätta att transportera med en gaffeltruck eller lyftkran. Naturligtvis levereras våra rumsvärmare med alla tillhörande enheter och tillbehör som du kan tänkas behöva, exempelvis elektriska kablar, vattenslangar, bränsletankar och avgassystem.

 

Luftvärme – Användningsområden

Vi vet att inget projekt är det andra likt. Om ett standardsystem inte räcker till kan vi skräddarsy luftvärme efter dina behov. Energy Rental är rätt partner/leverantör för skräddarsydda lösningar tack vare våra anställdas expertis.

Våra enheter för ventilation och uppvärming används för stora anläggningar som kräver kostnadseffektiva värmelösningar. Det går utmärkt att hyra luftvärmare till:

 

  • Arbetsplatser
  • Lagerbyggnader
  • Tältstrukturer
  • Byggarbetsplatser
Kontakta mig
Kontakta Energy Rental
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.