mycatcomheadergraphic

VERKTYG OCH PORTALER

Hitta rätt direkt

Här finns ett antal länkar till olika portaler och länkar kopplat till Zeppelin och Caterpillar som kan vara av stort värde för dig som kund.

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss!

 

 

 

SIS 2.0

SIS betyder Service Information System och är Caterpillars källa till reservdelsnummer, service och reparationsinformation. SIS används av såväl kunder som av Caterpillars återförsäljare, som Zeppelin Cat. SIS har kommit i en ny, intuitiv version som helt enkelt heter SIS 2.0, den känns väldigt modern och enkel att hitta i och är ett stort steg mot originalet som funnits nästan orörd i bortåt 25 år. 

 

SIS 2.0 ingår som en integrerad del i såväl kundportalen My.Cat.Com som webshopen Parts.Cat.Com. Med SIS 2.0 kommer du åt OMM, Operations & Maintenance Manual och du kan även söka efter de reservdelar du behöver. Du kan även gå direkt till programmet nedan:

 

sis2.cat.com

 

För att komma åt SIS 2.0 behöver du en egen inloggning, ett så kallat CWS-id. Det enklaste sättet att skaffa ett CWS-id är att gå in på my.cat.com och starta ett konto. Det är kostnadsfritt och gjort på några minuter. 

 

Behöver du lite hjälp för att komma igång? Hjälpen är integrerad i programmet, klicka bara på ditt användar-ID längst upp till höger på sidan, så har du tillgång till hjälpinformation. 

 

 

CAT PRODUCTIVITY

Cat Productivity är ett molnbaserat program som samlar in olika typer av data och presenterar dem på ett åskådligt sätt. Med Cat Productivity går det snabbt att få en

komplett översikt över produktiviteten på arbetsplatsen.


LÄS MER HÄR

 

 

Nyfiken på appar som Caterpillar har?

Caterpillar har tagit fram ett gäng olika appar för att förenkla din vardag och ge dig mer information.

Är du nyfiken på att veta vilka som finns tillgänliga för dig kan du välja antingen för iPhone eller Android nedan.

 


  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *