mini valvasvei 301.7D Håkon (Large).jpg

Hyra minigrävmaskiner

Filter

 

 

HYRA MINIGRÄVARE / MINIGRÄVMASKIN 

Även om du och din verksamhet inte är redo att investera i en ny maskin betyder det inte att du inte kan utföra ditt planerade arbete med samma fantastiska resultat. Hos oss på Zeppelin Rental kan du hyra alla möjliga maskiner inför dina projekt. Vi har olika sorters grävmaskiner, från minigrävare till stora grävmaskiner! När du hyr av oss får du samma utmärkta standard på maskiner som du är van vid, fast för en mindre peng. Här kan du hitta en smidig minigrävmaskin som passar för de flesta tillfällen. Fördelarna är att de har en utmärkt precision och en liten vändradie som gör att du kan få plats i trånga utrymmen där stora grävmaskiner inte kommer åt. De kan gräva djupt och passar in på de flesta arbetsplatser. Den höga lyft- och grävprestandan gör att ditt arbete blir gjort både snabbare och lättare. Minigrävare från Caterpillar är tillverkade i ett kompakt format men får ändå mycket jobb gjort då de är smidiga och lätta att hantera.  

 

När du hyr maskin av oss är det en självklarhet att du får den maskin som uppdraget och miljön kräver samt den senaste utrustningen som uppfyller de senaste utsläppskraven och regler. Våra minigrävare är utrustade med automatiska smörjsystem och vi har gjort de senaste testerna på maskinerna så att vi med säkerhet kan garantera kontinuitet. 

 

När du hyr minigrävmaskin av Zeppelin kan du även välja bland flera olika modeller, från 1-10 ton, som alla har sina fördelar. På respektive produktsida hittar du mer information i en broschyr och i den tekniska specifikationen. 

 

Vill du veta mer om hur det går till när du hyr maskin av oss eller är du osäker på vilken maskin eller modell som passar ditt uppdrag? Tveka inte att kontakta någon av våra säljare av hyrmaskiner om du är nyfiken på att veta mer!  

 

Vill du hellre investera i en maskin? Köp minigrävmaskin av oss istället.

 

  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *