Cat-hjulgravare-M315F_1920x1080 (1) (1) (1) (1) (1) (1).jpg

Hyra hjulgrävare

Filter


HYRA Hjulgrävare / Hjulburna grävmaskiner

Zeppelin och Caterpillar har hjulgrävare som levererar en stor mångsidighet som gör att de passar i olika miljöer och uppdrag. Alla Cat-maskiner erbjuder hög produktivitet och utbudet av hjulgrävmaskiner är inget undantag. När du väljer att hyra en maskin från oss kan du räkna med att det är samma utmärka kvalité på Cats maskiner som du är van vid. Det är starka och stabila maskiner med hög prestanda som passar till en mängd olika typer av arbeten. Faktum är att de förmodligen är den typ av maskin som är mest mångsidig av alla du har i din maskinpark. Utöver detta är en stor fördel att de är otroligt bränsleeffektiva, vilket gör att du sparar mer pengar! Och för dig som arbetar i tätbebyggda området finns även våra hjulburna grävmaskiner med kort svängradie, vilket gör den otroligt smidig utöver maskinens höga prestanda! 

 

När du hyr någon av våra maskiner på Zeppelin Rental får du bättre koll på din ekonomi och en utrustning som innefattar den senaste tekniken. Vi kan också garantera dig att maskinen uppfyller de aktuella miljökraven som råder för tillfället. Funderar du på om du ska hyra maskin eller istället investera i en ny maskin? Du kanske är osäker på vilket som gynnar din verksamhet mest? Köp hjulgrävare av oss eller spana in den här sidan där vi samlat våra råd och tankar kring hur du bör tänka beroende på vilket situation du befinner dig i. 

 

Hyra hjulgrävare, eller hjulburna grävmaskiner, ska vara enkelt, bekvämt och kostnadseffektivt! När du väljer denna typ av maskin får du en stark, mångsidig, bränslesnål och snabb hjulgrävare som passar till massor av olika arbetsuppgifter. Så tveka inte att spana in vilka modeller vi har i vårt sortiment. Du kan självklart också höra av dig till någon av våra säljare av hyrmaskiner för att få mer information om hur du går till väga och vilken maskin som passar just ditt uppdrag.  

 

 


  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *