Cat-AP300F-asfaltsläggare_1920x1080

Asfaltmaskiner

 

  • Pålitliga och lågt underhåll

  • Kraftfulla och effektiva

  • Lätta att använda

Filter

Asfaltmaskin

En asfaltsmaskin från Caterpillar är utformad uteslutande för asfalterning av ytor så som vägar, broar och parkeringsplatser. Det stora sortimentet av asfaltmaskiner hjälper dig med alla ändamål och alla olika jobb, oavsett om det är i ditt dagliga arbete eller ett specifikt projekt. Du kan till exempel välja bland maskiner som är utformade specifikt för oframkomliga platser, och samtidigt ger extra stabilitet och komfort åt föraren. Du kan också välja bland mångsidiga ansättare med optimerad vibrationsfrekvens och omfång för ännu jämnare ytskikt. Tack vare deras optimala manövrerbarhet hjälper våra asfaltmaskiner inte bara till att höja produktiviteten, de förbättrar dessutom kvalitén på slutresultatet.  

 

Vi på Zeppelin Sverige kan erbjuda dig olika modeller av både asfaltfräsar och asfaltläggare. Cat PM310 till exempel - en effektiv asfaltfräsare med en mycket bra manövrerbarhet och en skärbredd på 1 000 mm! Den fräser med full kontroll hela djupet av asfalts- och betongbeläggningar i ett enda svep.  

Letar du i stället efter en asfaltläggare kan du till exempel spana in Cat AP655F som har ett gummiband för medel till hög produktion och passar perfekt för landningsbanor på flygplatser, motorvägar och andra större arbetsplatser. Den går att köra i en hög hastighet och dragkraften i maskinen ger en otrolig rörlighet.  

En annan kategori som går i spåret asfaltsmaskin är Cats vibrerande jordkompaktor, som också finns i flera olika modeller och utföranden. Vi har till exempel Cat CS54B som tillsammans med sin höga produktivitet och hållbarhet, även har en fantastisk förarkomfort! Den här maskinen går att lita på och servicen är enklare än någonsin, vilket våra kunder är vana vid och förväntar sig av produkter från Caterpillar. 

 

Har du frågor kring våra produkter eller vill veta mer om dem? Vi ger dig gärna råd om vilken asfaltmaskin som passar din situation bäst. Du kan även välja att hyra asfaltmaskin av oss om du inte är redo att köpa en. Vi är säkra på att du kommer att hitta den bästa och mest lönsamma lösningen för ditt specifika projekt.  

 

 

VIll du kontakta oss kring Service och Reservdelar för dina asfaltmaskiner?


  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *