Forever-young-bild2 (1).png

Forever young

Reducera dina kostnader. Renovera dina maskiner.

Med Cat Certifierade Renoveringar är din maskin evigt ung!

Med Caterpillar behöver du inte göra dig av med din nuvarande flotta för att fortsätta vara produktiv. Vi konstruerar dina maskiner för inte bara ett, utan för flera liv.

 

Tre anledningar till att vilja renovera:

 • För en ökad produktivitet. Med Cat Certifierade Renoveringar återfår du samma prestanda i maskinen som när den var ny, men till en mycket lägre kostnad. 
 • För en hållbar utveckling. Visste du att vi återanvänder ungefär 65% av delarna i din maskin vid en renovering? Detta gör att Cat Certifierade Renoveringar är en miljömässigt hållbar lösning då vi minimerar påfrestningarna på miljön genom att återanvända, i stället för att kassera och köpa nytt.
 • För att kunna sova gott på natten. En renoverad maskin fungerar lika bra som en ny. Dessutom ingår försäkring i hela tre år! 

 

Förläng livet på din maskin!

 • Vill du njuta av tre bekymmersfria år? 
  Detta erbjudande om Cat Certifierade Renoveringar skyddar din renoverade maskin med en försäkring som omfattar tre år. Dessutom erbjuder Cat Finans låga 0,99% ränta i två år om du väljer att finansiera renoveringen.

 • Vill du ha bekymmersfri service?
  För att göra ditt liv ännu enklare, inkluderar vi delar för underhållsservice upp till fem år eller 6000 timmar!
 • Vill du ha hög produktivitet och hög tillgänglighet? 
  Cat Certifierad Renovering återställer din maskins prestanda till samma som när den var ny.
   

Om ovan punkter stämmer in på dig är Cat Certifierad renovering rätta valet! Det är den perfekta lösningen för dina bandschaktare (D6, D8), hjullastare (966, 972, 980) och bergtruckar (772, 755). Även andra modeller efter förfrågan.

 

Hur går renoveringen till?

Vi börjar med att en av våra tekniker undersöker skicket på din maskin. Vi provar funktion och effekt på maskinen, tittar på servicehistorik reparationshistorik. Vi tar prover på motorolja, hydraulolja, transmission med slutväxlar samt kylvätska.

Vi intervjuar dig; hur länge skall du behålla maskinen, skall den leva genom ett projekt eller skall du återställa den till nyskick? 

Skall du renovera drivlinan enbart, eller komplettera med hydraulik, elektronik och uppgradera förarmiljön? En del- eller hellackering? Allt detta sammanvägt ger oss den information vi behöver för att offerera dig. 

 

Efter att offerten accepteras, planerar vi tillsammans med dig när maskinen skall tas ur drift och renoveras. Vi eller du transporterar den till överenskommen verkstad, där maskinen tvättas och demonteras. De större komponenterna skickas till vår avancerade renoveringsfabrik i Boden - ett litet underverk där erfaren personal demonterar, rengör, mäter och bedömer delar. En ny motor, transmission eller axel byggs upp igen av renoverade eller nya delar. Man kör komponenten i provbänk för att se att den levererar prestanda som en ny komponent. Efter kontroll lackeras den och skickas tillbaka till verkstaden. Vissa komponenter har vi redan på hyllan  för att direkt kunna montera i din maskin så snart den gamla demonterats.

 

Under tiden som komponenterna renoveras i Boden, renoveras det som är kvar av maskinen i den lokala verkstaden, allt enligt överenskommen nivå. När alla komponenterna återmonterats provkörs den kompletta maskinen och vi säkerställer att allt fungerar som det skall. Maskinen levereras till dig. Er förare provkör maskinen och vår tekniker är med för efterjusteringar och överlämning av den färdiga produkten. Din CAT är klar att leverera ännu ett liv i din produktion!

 

Just nu levererar vi lite mer värde än vanligt - köper du en CPT (Drivlinerenovering) eller en CCR (Helrenovering) erbjuder vi upp till tre års maskinförsäkring samt tre års service med i priset! Dessutom erbjuder vi tillsammans med Cat Finans finansiering med superlåga 0,99% ränta i två år. 

 

Hur gör du för att få en offert på en renovering som passar dig och dina behov?

 

Kontakta någon av våra servicesäljare

 

Ladda ner broschyr

 

Cat Certifierade renoveringar har varit valet för inte mindre än 25.000 maskiner sedan 1985. VSM är är en kund till oss som ser nyttan med att renovera som ett komplement till att köpa nya maskiner.

 

LÄS MER OM DET HÄR

 • Call
 • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *