980K (1) (1).jpg

RENOVERA DIN CAT 980* och MASKINEN BLIR SOM NY!

Vad är bättre än en ny Cat-maskin? Inte mycket. Men en maskin är också en trogen kamrat som kan få flera nya liv om du tar hand den på rätt sätt. Vi på Zeppelin erbjuder flera kostnadseffektiva sätt för dig att maximera investeringen av din maskin. Just nu har vi erbjudande på hjullastarna i Cat 980-serien*. När du väljer att renovera din hjullastare kan du välja en uppdaterad teknologi, prestanda, säkerhet och komfort för att kunna göra om din maskin. Din nya Cat-maskin blir i princip som en ny maskin. Bra för dig, bra för maskinen och bra vår miljö!  

 

Erbjudandet gäller 1 maj 2020 – 31 december 2020.

Vill du veta mer? Kontakta våra servicesäljare för mer information.

 

*Gäller endast 980G / H / K / M
 

 

ERBJUDANDET: 
 

  • RENOVERING AV MOTOR ELLER TRANSMISSION

Omfattar en ny Product Link™ datasändare, Automatisk motoravstängning, värdecheck för serviceavtal, finansiering till 0,99% ränta de första 24 månaderna.

 

  • CERTIFIERAD DRIVLINERENOVERING (CPT, Certified Power Train)

Omfattar en ny Product Link™ datasändare, Automatisk motoravstängning, värdecheck för serviceavtal,  CAT finansiering med extra bra villkor + Cat Produktionsmätning (lastarvåg) eller 10.000kr värdecheck för inköp av CAT Advansys™ tänder och slitstål + Work Area Vision System (kamerasystem), bältespåminnare eller LED-ljus.

 
  • CERTIFIERAD HELRENOVERING (CCR, Caterpillar Certified Rebuild)

Omfattar allt av följande: En ny Product Link™ datasändare, Automatisk motoravstängning, värdecheck för serviceavtal, CAT finansiering med extra bra villkor + Cat Produktionsmätning (lastarvåg) 10.000kr värdecheck för inköp av CAT Advansys™ tänder och slitstål + Work Area Vision System (kamerasystem), bältespåminnare, LED-ljus, eluppvärmda backspeglar, plattform för tvätt av rutor. Mer om CCR kan du läsa här och här

 

 

Få informationen som pdf här! 
 
 

 

intresserad av erbjudandet? 

 

 

  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *