Services - Inspectie en tests - Cat inspect

Cat Inspect

 

  • Gratis app

  • Inget onödigt pappersarbete

  • Undvik onödiga driftstopp och kostnader

Cat Inspect

Cat Inspect är en användarvänlig, och helt kostnadsfri, app för snabb och enkel dokmentation av maskinbesiktningar. Appen finns för passar för Android-enheter, Apple iPhones och iPads liksom surfplattor med Windows 8.1. Det är till för att identifierar potentiella problem på ett tidigt stadium. På så vis kan du undvik onödiga driftstopp och minimera reparationskostnaderna. Cat Inspect passar för tekniska analyser och förebyggande underhåll. Du hittar enkelt information och laddar ner besiktningsformulär. Appen eliminerar tröttsamt pappersarbete och placerar istället allt direkt vid dina fingertoppar.

 

Hur fungerar Cat Inspect?

Man scannar maskinens QR-kod för att få reda på maskinens och kundens identitet (går också att ange manuellt), anger vilken service som skall göras så dyker det upp en lista på de punkter som skall utföras.

 

  1. Är allt normalt är det bara att utföra momentet (byta, kontrollera, justera) och trycka på GRÖN knapp.
  2. Är det något som bör kontrolleras (torrsprickor i remmar, en fuktande ventilkåpspackning) så sätter man en GUL markering, tar ett foto och skriver ner en beskrivning av bristen. Detta loggas till nästa servicetillfälle så man är förberedd för att åtgärda då.
  3. Är det något akut trycker man på RÖD knapp - är det en hydraulslang som läcker, en packbox som inte är tät? Ett foto och skriftlig dokumentation.

 

När man sparar rapporten är den tillgänglig för serviceledaren som kan se på bilden vad som skall åtgärdas och vad för delar som krävs. Rapporten görs också tillgänglig för kund på kundportalen My.Cat.Com  - en tydlig genomgång om vad som genomförts på service, och en bra indikation på din maskins allmänskick.

 

Cat inspect utvecklas vidare

Cat Inspect utvecklas nu ytterligare  - vid avtalsservice utförs vätskeprov på oljor och kylvätska för att hitta eventuella avvikelser. CAT Inspect kan nu användas genom att man scannar maskinen, scannar en provflaska med streckkod och sedan anger vilket prov det är man tar - slutväxel vänster bak till exempel. När oljelabbet sedan scannar provflaskan som anlänt bokförs resultatet på exakt rätt maskin direkt, och resultatet kan ses på kundportalen My.Cat.Com.

 

Kontakt

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar. 

 

  • Call
  • Arrow
  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *