Repair Options

Repair options passar dig som vill byta ut eller renovera enskilda komponenter. Programmet omfattar motor, transmission, converter och axlar. Upplägget är noggrant anpassat efter ditt eget behov och maskinens slitagenivå.

Boka service
Makin gräver på arbetsplats
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
Makin gräver på arbetsplats
motoröversyn

Konkurrenskraftiga priser

Vi utvärderar och återanvänder delar enligt Caterpillars program Re-use & Salvage. Därför betalar du som kund alltid ett väldigt fördelaktigt pris för maskinens reparation.

Arbeta hos oss

Goda garantivillkor

Garantin för komponenter som renoverats hos oss med hjälp av återanvända delar är densamma som om delarna bytts ut mot splitternya.

maskinövervakning

Gemensam planering

Tillsammans med dig hittar vi rätt nivå på maskinrenoveringen som passar dina behov. En skräddarsydd lösning tas fram i en dialog med dig som kund.

gravmaskiner-for-gruvindustrin

Repair options i praktiken

Vill du veta hur repair options går till i praktiken? Läs mer om de olika alternativen som ingår i renoveringsprogrammet för att se om det passar dina önskemål.

Läs mer om repair options
Begagnade-maskiner

Motorrenovering

Precis som i alla våra certifierade program stämmer vi av med dig för att hitta rätt nivå på renoveringen både utifrån din budget och ditt maskinbehov. Vi tittar också på hur länge maskinen kan vara ur drift. Därefter får du en skräddarsydd lösning som ska kännas rätt för dina förutsättningar.

Läs broschyren om motorrenovering
gul bandlastare

Andra renoveringsprogram

Vi erbjuder en rad olika renoveringsprogram att välja mellan. Beroende på omfattningen av renoveringsbehov samt dina egna önskemål har du möjlighet att välja det program som passar dig bäst. Läs mer om de olika renoveringsprogrammen för att få en helhetsuppfattning om vad dessa handlar om.

Läs mer om renoveringsprogram