Cat-AP300F-asfaltsläggare_1920x1080

Hyra asfaltmaskiner

 

  • Pålitliga och lågt underhåll

  • Kraftfulla och effektiva

  • Lätta att använda

Filter

 

 

HYRA Asfaltmaskin / JORDKOMPAKTOR

Caterpillars asfaltmaskiner är utformade uteslutande för asfaltering av ytor som vägar, broar och parkeringsplatser och du kan lita på att de gör det riktigt bra. De är kända för att vara lätta att använda och hjälper dig med alla ändamål och diverse jobb, oavsett om det är i ditt dagliga arbete eller inför ett specifikt projekt. När du ska hyra maskin kan du välja en asfaltsmaskin som t.ex. är utformad specifikt för oframkomliga platser, och ger extra stabilitet och komfort åt dig som användare. Du kan också välja bland mångsidiga ansättare med optimerad vibrationsfrekvens och omfång för ännu jämnare ytskikt. Tack vare sin optimala manövrerbarhet hjälper våra asfaltmaskiner inte bara till att höja produktiviteten, de förbättrar dessutom kvalitén på slutresultatet.  

 

Den vibrerande jordkompaktorn CS66B finns tillgänglig att hyra hos oss och fördelen med den är att den kombinerar en utmärkt produktivitet tillsammans med en otrolig förarkomfort. Utöver detta är det en pålitlig maskin som levererar hållbarhet och en enkel service som maskinförare världen över förväntar sig av en maskin från Cat.  

 

Varför ska du välja att hyra en maskin av oss? När du hyr av Zeppelin Rental får du givetvis en maskin som följer alla regler gällande miljökrav och den är utrustad med den senaste tekniken som gör ditt arbete lättare. Du får samma fantastiska kvalité du är van vid till en lägre kostnad. Att hyra istället för att köpa en maskin har flera fördelar som t.ex. att det är snällt mot din plånbok och att du får precis den maskin du behöver för arbetet som ska utföras samt den miljön som det ska utföras i. Vill du hellre investera i en maskin kan du såklart även göra det. Köp asfaltmaskin av oss! 

 

Om du hör av dig till oss ger vi gärna dig råd om vilken maskin eller asfaltmaskin som passar din situation bäst. Du kan lita på att vi hittar den bästa och mest lönsamma lösningen för ditt projekt. 

 

 

VIll du kontakta oss kring Service och Reservdelar för dina asfaltmaskiner?


  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *