Kyla / Värme

Hyra värmepump

Genom att hyra en värmepump till ditt företag genom oss får du värdefull hjälp med allt från att beräkna effektbehovet till att få pumpen på plats och i drift. Vi garanterar dessutom att du får hjälp snabbt – oavsett årstid. Kontakta oss direkt så tar vi fram ett prisförslag på att hyra värmepump till ditt företag – välkommen!

Kontakta oss
Kyl alt värmepump för uthyrning i containerlösning

Värmepump för industri & företag

Genom att välja Energy Rentals värmepump för industri-, bygg-, event-, och andra branscher får du inte bara tillgång till högeffektiv uppvärmning och kylning, det är även ett mycket kostnadseffektivt alternativ. Att hyra värmepumpar innebär att du slipper de stora utgifter som uppkommer vid ett köp, vilket naturligtvis är extra gynnsamt för verksamheter som behöver en tillfällig lösning.

Mångsidig värmepump

Våra industriella värmepumpar är fristående, slutna system som tillhandahåller varmt och kallt vatten vilket leds genom flexibla högtrycksslangar till distributionsanordningar. Du kan hyra pumpar för fjärrstyrd uppvärmning eller kylning med ventilationsaggregat eller fläktkonvektorer. Oavsett vilken kombination du söker kan vi leverera den. Tack vare standarddesign får vi lätt enheterna på plats med truck eller kran. Dessutom underlättar standardkopplingarna snabb anslutning till eventuella befintliga system och endast en strömanslutning krävs. Vi kan även erbjuda all tänkbar kringutrustning när du väljer att hyra värmepumpar från oss.

Uppfyller miljömålen

Energy Rental värnar om miljön och självklart har våra pumpar variabelt varvtal som minskar slitage och minimerar onödig drift. Köldmediet vi använder oss av är ozonvänliga R134a – allt för att ditt företag ska kunna möta interna såväl som externa miljömål.

 

Vem kan leasea värmepump?

Vi vänder oss till företag med behov av att leasa värmepump. Vår kundkrets är verksam inom en stor mängd olika branscher och den fortsätter att växa. Oavsett inom vilket område du är verksam är du välkommen att kontakta oss för att få veta mer om hur du kan öppna nya möjligheter genom att hyra värmepump. Här följer några populära användningsområden:

  • Industriella processer
  • Evenemang och event
  • Verkstäder och industrier
  • Kontor och fastigheter
  • Tält och tillfälliga byggnader
  • Lagerbyggnader
  • Betongkylning inom byggindustrin
  • Isrinkar och andra sportarenor