Tommy Nordberg

Yrke/titel: Mekaniker

Utgår ifrån: Boden

Favoritsysslor på fritiden: Jakt och skoterkörning

Här får du träffa Tommy som arbetar som mekaniker och skyddsombud på vår CRC-anläggning i Boden. Nedan kan du läsa mer om Tommys roll på Zeppelin och vad han tycker som sitt arbete.

Berätta kort om din bakgrund:

Jag har erfarenhet av att ha jobbat som svetsare i 7 år. Innan dess var jag i åkerivärlden under 9 år, men bytte jobb då vi fick barn för att få tryggheten i fasta tider och närheten till jobbet.

Hur länge har du varit på Zeppelin och hur trivs du?

Jag har jobbat på CRC-anläggningen i Boden i 6 år nu och trivs kanonbra. Det är en väldigt fin anläggning med bra kollegor och ett arbete jag verkligen trivs med.

Berätta om din roll idag!

I min roll idag är jag både skyddsombud och mekaniker. I stort handlar arbetet som mekaniker att vi säkerställer hög kvalitet i det arbetet vi gör när vi skruvar på våra förstklassiga Cat-produkter.

Vad är det bästa med ditt jobb idag?

Det är absolut mina arbetskollegor. Vi är ett bra team som gör arbetet och dagarna både roliga och givande på Zeppelin

Vad är dina största utmaningar på jobbet?

Vi har ofta mycket arbete att göra vilket är uppskattat, men det kan ibland vara utmanande att få tiden att räcka till för att utveckla det vi gör.

Dina tips för en bra arbetsdag för dig och dina kollegor/kunder:

Mitt motto är att vi ska ha roligt, men alltid jobba på. En kombination av glädje på arbetet och att vi är produktiva gör att vårt team har trevliga arbetsdagar.