Satina Sankoh

Yrke/titel: HR Business Partner/HR Admin

Utgår ifrån: Mölndal (Huvudkontoret)

Satina är en del av HR-avdelningen på Zeppelin och är en sann glädjespridare. Läs hur hon beskriver sig själv med tre hashtags samt hur hennes roll och arbetsdag ser ut idag. Hon delar även tre tips för en bra arbetsdag och vad som gör att hon trivs hos Zeppelin som arbetsgivare.

Berätta kort om dig själv och beskriv dig själv med tre #hashtags:

– Jag är född och uppvuxen i Göteborg och har en stor del av min uppväxt tillbringat min tid i Sundsvall. Yrkesmässigt är jag utbildad personalvetare och jag har tidigare arbetat inom service, sälj och administration. Jag kommer närmast från konsultbranschen där jag har arbetat med rekrytering och personalfrågor.

– Tre hashtags som beskriver mig väl är: #ÄlskarAttSkratta, #Nyfiken och #FortfarandeBästpåLimbo.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

– Idag arbetar jag på Zeppelins HR-avdelning och har varit anställd här i lite mer än 1 år (nov -20). I mitt dagliga arbete stöttar jag organisationen i olika HR-frågor. Det kan handla om allt från rekrytering, lönesättning, förhandling, samarbete med fackförbund, rehab, kompetensutveckling, rapportering, statistik och förbättringsarbete.

– Eftersom vår organisation befinner sig i en tillväxtfas går majoriteten av min arbetstid just nu till att arbeta med rekrytering och vara delaktig i implementeringen av ett nytt globalt HR-system.

Vad är det bästa med ditt jobb idag?

– Det absolut bästa med mitt jobb är variationen av arbetsuppgifter. Mitt jobb erbjuder mig möjligheten att arbeta i föränderlig miljö vilket är något jag trivs väldigt bra med. Trots att jag inte varit anställd så länge så känns det som att jag har varit anställd här i många år. För mig är det ett tecken på att jag trivs och att jag har hittat rätt.

Vilka är dina 3 tips för en bra arbetsdag?
  • Mycket skratt (det kommer i följd av dålig humor)
  • Effektiva möten
  • Kaffe
Vilka är dina största största utmaningar på jobbet?

– Jag tror att mina största utmaningar i jobbet är prioritering. Eftersom variationen på arbetsuppgifterna är många medför detta utmaningar. Som tur är har jag en fantastisk chef som hjälper mig att prioritera rätt!

Hur trivs du med att jobba på Zeppelin?

– Jag trivs otroligt bra! Jag har fantastiska kollegor och jag är omgiven av oerhört härlig och kompetent personal.

glad man gör high-five

Lediga tjänster på Zeppelin

Vill du också bli en del av vårt gäng på Zeppelin? Vi är alltid på jakt efter drivna medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Se alla våra lediga tjänster, kanske är det just du som ska joina oss på Zeppelin?

Se lediga tjänster