Rassim Achibou

Yrke: Utrustningsmekaniker

Favoritsysslor på fritiden: Fiske, vandring, matlagning, träning, böcker… och att umgås med familjen.

Möt vår härliga utrustningsmekaniker Rassim som har bott i London, talar flera språk och lever ett rock and roll-liv. Här får du reda på hur han upplever sitt jobb på Zeppelin, vad han tycker är viktigast i livet samt ger sina bästa tips till maskinägare.

Rassim, du har en spännande bakgrund, berätta lite kort om den!

– Jag flyttade från London till Sverige för åtta år sedan och letade efter nya möjligheter. Jag lever ett rock and roll-liv med mycket resor, har bott i flera länder och talar många språk. Jag har studerat och arbetat inom många olika områden och har många hobbies från fiske till matlagning, cykling, musik med mera. Men de viktigaste sakerna för mig i livet och det som gör mig till en stolt och lycklig person är min familj!

Vad är det bästa med ditt jobb?

– Att det inte är ett vanligt, tråkigt jobb där man gör samma sak varje dag. Det är ett jobb som är mycket utmanande både fysiskt och mentalt. Jag behöver vara uppdaterad med den senaste tekniken för att hålla jämna steg med den nya smarta generationen av Caterpillars maskiner. Dagarna är aldrig likadana och varje dag lär jag mig nya saker. Det är det som gör detta jobb så intressant.

Hur trivs du med att jobba på Zeppelin?

– Zeppelin är ett av de största företagen i världen. Mina kollegor är lysande, intelligenta människor med olika bakgrunder och kulturer som det är roligt att interagera och arbeta med. Jag är väldigt nöjd med mitt jobb.

Har du något bra tips för en maskinägare eller förare att tänka på?

– Läs maskinhandboken, den har all information du behöver för att veta mer om maskinen och kunna använda den på ett sätt som gör att den håller hela livet!

glad man gör high-five

Lediga tjänster på Zeppelin

Vill du också bli en del av vårt gäng på Zeppelin? Vi är alltid på jakt efter drivna medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Se alla våra lediga tjänster, kanske är det just du som ska joina oss på Zeppelin?

Se lediga tjänster