Rassim_zeppelin (1) (1).jpg

Rassim Achaibou

 

Yrke: Utrustningsmekaniker

Ålder: 42 år

Familj: Gift och två barn

Favoritsysslor på fritiden: Fiskar, vandrar, lagar mat, tränar, läser... och jag gör allt med min familj.

Möt vår härliga utrustningsmekaniker Rassim som har bott i London, talar flera språk och lever ett liv med rock and roll. Här får du reda på hur han upplever det är att jobba på Zeppelin, vad som är viktigast i livet och vad du som maskinägare kan tänka på. 

 

 

Du har en spännande bakgrund, berätta lite kort om den!

– Jag flyttade från London till Sverige för sex år sedan och letade efter nya möjligheter. Jag lever ett liv med rock and roll, jag reser mycket, har bott i flera länder och talar många språk. Jag har studerat och arbetat inom många olika områden och har många hobbies från fiske till matlagning, cykling, musik med mera. Men de viktigaste sakerna för mig i livet och det som gör mig till en stolt och lycklig person är min familj!

 

Vad är det bästa med ditt jobb?

– Att det inte är ett vanligt, tråkigt slags jobb där man gör samma sak varje dag. Det är ett jobb som är mycket utmanande både fysiskt och mentalt. Jag behöver vara uppdaterad med den senaste tekniken för att hålla jämna steg med den nya smarta generationen av Caterpillars maskiner. Dagarna är aldrig likadana och varje dag lär jag mig nya saker. Det är det som gör detta jobb så intressant.

 

Hur trivs du med att jobba på Zeppelin?

– Zeppelin är ett av de största företagen i världen. Mina kollegor är lysande, intelligenta människor med olika bakgrunder och kulturer som det är roligt att interagera och arbeta med. Jag är väldigt nöjd med mitt jobb.

 

Har du något bra tips för en maskinägare eller förare att tänka på?

– Läs maskinhandboken, den har all information du behöver veta om maskinen för att använda den ordentligt så att den håller hela livet.

 

 

  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *