jorgen-lindstrom_zeppelin (1) (1).jpg

JÖrgen Lindström

 

Yrke: Mekaniker

Ålder: 49 år

Utgår ifrån: Boden

Favoritsysslor på fritiden: Skoterkörning och fjällvandring

Här får du träffa Jörgen Lindström, vår duktiga mekaniker och teamleader för motorteamet på vår CRC-verkstad i Boden. Jörgen har stor erfarenhet från Cat-maskiner, drivs av mycket skratt och älskar fjällvandring.

 

 

Berätta kort om dig själv: 

– Jag bor i Boden och har tidigare varit chaufför där jag körde stora Cat-maskiner i 25 år. Sen kände jag att det var dags att prova något nytt och då landade jag här hos Zeppelin. 

 

– På fritiden sysslar jag mycket med skoterkörning och fjällvandring samtidigt som jag älskar att tillbringa mycket tid i sommarstugan vid havet i Råneå skärgård. Det är svårslaget!

 

Vilken är de bästa ställena att fjällvandra på enligt dig?

– Mina favoritplatser att vandra i fjällen får nog bli... Kebnekaise och dalen som går emot Singi-stugorna. Det är magiskt! Men även stora sjöfallet och Ritsem är några personliga favoriter. 

 

Hur länge har du varit på Zeppelin och vilken roll du har idag?

– Jag har jobbat på bolaget i 5 år och är idag mekaniker och teamleader för vårt motorteam. Så jag driver vårt team, men skruvar precis som alla andra. 

 

Vad är det bästa med ditt jobb?

– Det bästa är helt klart arbetskamraterna, dom bidrar till att vi har en riktigt härlig arbetsplats. Sedan har vi bra arbetstider och ett roligt arbete som passar mig väldigt bra. 

 

Vad är det mest utmanande i jobbet idag? 
– Att försöka utvecklas och lära sig nya saker. Det finns massa nya saker man skulle vilja utvecklas inom, men det är inte helt lätt att hinna med alltid. 

 

Hur trivs du med att jobba på Zeppelin?

– Jag trivs jättebra! Zeppelin är en bra arbetsgivare, vi har en väldigt fin verkstad här uppe i Boden där vi gör olika typer av komponentrenoveringar och vi är ett starkt team med bra arbetskamrater. En extra fördel för mig är också att jag har nära till jobbet. 

 

Vilka är dina tips för en bra arbetsdag?

Se till att ha roligt på jobbet, skratta mycket, men samtidigt jobba på. Att kombinera skratt och effektivt arbete gör att vi lyckas bättre.

 

  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *