zeppelin-inifran.jpg

Zeppelin Inifrån

 

Våra medarbetares historier

Med Zeppelin Inifrån vill vi lyfta våra mest värdefulla resurser i vår verksamhet - våra anställda! Vi vill visa upp hela vår verksamhet, både personer som möter kund ofta likaväl som de personerna som arbetar i våra verkstäder, fixar maskinerna, sköter administrativa sysslor, planering, hantering - alla saker som gör att vår verksamhet snurrar och tar steg framåt. Vi har flera värdeord vi jobbar efter och vi är måna om att vi våra anställda ska trivas på sin arbetsplats.

 

 

Här är några av våra anställdas historier

markus-sellen-karlsson-2.jpg
Markus Sellen Karlsson

Markus jobbar som fältmekaniker och möter våra kunder dagligen. Det bästa med jobbet är att den ena dagen aldrig är den andra lik och att han ständigt lär sig nya saker.

mc (1).jpg
Mikaela Murén

Mikaela är en del av Zeppelins HR-avdelning där hon bland annat arbetar med rekrytering och Employer Branding. Det hon gillar mest är att jobbet är så varierande och att hon får träffa mycket nya människor.

Anton_mekaniker.jpg
Anton Moosberg Persson

Anton arbetar i truckverkstan i Aitik. Här tar han tillsammans med sina kollegor hand om ett trettiotal gruvtruckar och ser till att de servas, repareras och underhålls.

Fredrik-Faraj_cat.jpg
Fredrik Faraj

Fredrik jobbar som reservdelssäljare och brinner för att hjälpa våra kunder. Med sin inställning att sprida glädje runtomkring sig, ser han möjligheterna. Både på och vid sidan av jobbet.

andreas-baras.jpg
Andreas Barås

Andreas är en person med många strängar på sin lyra – skådespelare, musiker, driver en podcast, målar tavlor och är en riktig siffernörd. Både privat och på jobbet. I sin roll som prisadministratör på Zeppelin är just hålla koll på siffror är en viktig del. Här får du veta mer om vår mångsidiga prisadministratör.

ulrika-goodholm.jpg
Ulrika Goodholm

Ulrika är en viktig kugge för vår verkstad och verksamhet i Karlstad. Med sin erfarenhet inom motorsport och spännande äventyr bidrar hon med ett driv och en vilja att vara proaktiv. Här kan du läsa om hennes bakgrund, hur hennes arbete ser ut och vad hon tycker är det bästa med sitt arbete hos Zeppelin idag.

Tommy_Boden_2.png
Tommy Nordberg

Här får du träffa Tommy som arbetar som mekaniker och skyddsombud på CRC-anläggningen i Boden. Läs bland annat om hans roll på Zeppelin och vad hans bästa tips för en bra arbetsdag är.

John (1) (1).jpeg
John Gibeck

Här får du träffa John, vår regionschef, som har som huvuduppgift att leda, utveckla och följa upp verksamheten i syfte att arbeta mot våra uppsatta mål. På fritiden gillar han att träna både löpning och styrketräning och utöver det har han en stor passion för matlagning. 

andre-hareskog_zeppelin.jpg
André Häreskog

Möt vår fältmekaniker André Häreskog som älskar friheten i sitt arbete hos Zeppelin. Sedan har han genomfört ett skoteräventyr av sällan skådat slag, vilket inkluderade en resa på totalt 300 mil som bjöd på många strapatser och mycket glädje.

jenny-larsson_zeppelin (1) (1).jpeg
Jenny Larsson

Här får du träffa Jenny, vår CRM-ansvariga som är en servicemänniska ut i fingerspetsarna. Hon älskar att resa, har erfarenhet från både sälj, inköp och marknad samt lyfter feedback som extra viktigt.

jorgen-lindstrom_zeppelin (1) (1).jpg
Jörgen Lindström

Här får du träffa Jörgen Lindström, mekaniker och teamleader för motorteamet på vår CRC-verkstad i Boden. Han har stor erfarenhet från Cat-maskiner och på fritiden är det skoterkörning och fjällvandring som gäller.

Niclas-tindsjo_zeppelin-rental.jpg
Niclas Tindsjö

Hur ser dagen ut för en säljare på vår uthyrningverksamhet Zeppelin Rental? Niclas ger sin bild av sina dagar på arbetet och vilka saker som bidrar till en bra arbetsdag!

Satina-sankoh.jpg
Satina Sankoh

Möt härliga Satina från HR som är en sann glädjespridare och beskriver sig med tre talande hashtags: #ÄlskarAttSkratta, #Nyfiken och #FortfarandeBästpåLimbo. Ta del av hennes arbetsdag och uppfattning om Zeppelin som arbetsplats.

Jakob_westermark_1200x800.jpg
Jakob Westermark

Nyfiken på hur vardagen ser ut för vår produktchef för reservdelar och service? Här kan du läsa om vad kunder frågar mest, vilka tips Jakob har och vad han gillar både på och utanför jobbet.

Rassim_zeppelin (1) (1).jpg
Rassim Achaibou

Möt vår härliga utrustningsmekaniker Rassim som har bott i London, talar flera språk och lever ett liv med rock and roll. Här får du reda på hur han upplever det är att jobba på Zeppelin, vad som är viktigast i livet och vad du som maskinägare kan tänka på.

PonCAT_Service_UrbanFryggegaard_TJ297 (1) (1).jpg
Urban Fryggegaard

Urban Fryggegaard är servicetekniker och specialist på oljeservice. Vi ställde några frågor om honom, hans arbete och varför oljeservice är så viktigt t.ex.

george_zeppelin-cat_header.jpg
George Kostarellas

När serviceteknikern George Kostarellas började jobba på Zeppelin var han knappast främmande inför stora maskiner. Efter att ha servat pansarvagnar åt den grekiska armén i över två decennier hade han redan skruvat på det mesta och lite till. Ändå säger han sig hitta nya saker att lära sig varje dag.

  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *